Lipgloss is een onmisbaar onderdeel van je make-up.

01:18 - 00:47
luistertijd 01:18 - leestijd 00:47

Lipgloss is een onmisbaar onderdeel van je make-up. Het is makkelijk aan te brengen, makkelijk mee te nemen, makkelijk te verversen en het geeft direct een geweldig resultaat. De succesvolle Gloss Design collectie van Collistar is een bijzonder prettige lipgloss. De gloss geeft volume, hydrateert, verzorgt en maakt de huid van de lippen wat gladder.

De collectie is onlangs uitgebreid met Gloss Design Shock, acht nieuwe levendige en intense kleuren die herinneringen oproepen aan de uitbundige jaren tachtig van de vorige eeuw. Het effect is behoorlijk stevig: de tinten zijn fluoriserend, helder en flink glanzend, perfect passend bij de nieuwe voorjaarslooks straks. Door toevoeging van onder meer mirre heeft deze lipgloss ze een plumping effect – volgens het persbericht tot wel 25% binnen een kwartier na aanbrengen. Phew, echt waar? Door plantaardige extracten en oliën hydrateren ze de lippen en maken ze mooi glad, zacht en vol.  De gloss houdt zo’n vier uur, zo wordt ons beloofd. Door de zachte applicator is de gloss makkelijk te doseren en aan te brengen.

Gloss Design Shock van Collistar is verkrijgbaar in camelia, pink, cherry, violet, poppy, fuchsia, orange en slate en kost € 19,45.  

Lees ook