Wie al een tijdje meeleest met BeautyJournaal weet dat we fan zijn van de Gamila zeepjes.

01:12 - 00:43
luistertijd 01:12 - leestijd 00:43

Wie al een tijdje meeleest met BeautyJournaal weet dat we fan zijn van de Gamila zeepjes. Wij ervaren ze als ultrazacht voor de huid en multifunctioneel omdat je ze ook als maskertje kunt gebruiken en je kunt jezelf ermee scheren. De basis is 100% zuivere plantenoliën en een mix van lokale kruiden uit noord Israël, aangevuld met etherische olien voor extra geurbeleving.

Omdat ze niet spotgoedkoop zijn, heeft het bedrijf besloten om de kennismaking met de zeepjes laagdrempeliger te maken. Bovendien zijn de mini’s handig voor op reis.

Je kunt nu mini’s kopen van 35 gram voor 9,95 (voor de original). Je kunt ook sets van 3 kopen voor de prijs van een grote ‘bar’, 24,95. 

Let wel, een normaal formaat Gamila zeep a 115 gr kost 19,95, met uitzondering van de geuren Vanilla (24,95) en de Wild Rose (29,95).  Uiteindelijk ben je dus met een grotere zeep goedkoper uit. De kwaliteit van de mini’s is precies hetzelfde als van de grote zepen.

De zepen zijn te koop bij Douglas en Skins Cosmetics, en bij de laatste ook online.

Lees hier meer artikelen met een 100% natuurlijk karakter.

Lees ook