shop Davines More Inside Volume This Is A Sea Salt Spray voor je haar Deze haarspray met zout geeft een beach-look en volume met een matte finish. Kapper Ronald loves it! Bekijken Is de cover je al opgevallen, rechtsboven in het blok van de minimagazines? Hou ze in de gaten hoor, want er verschijnen maandelijks nieuwe […]

02:14 - 01:20
luistertijd 02:14 - leestijd 01:20

Is de cover je al opgevallen, rechtsboven in het blok van de minimagazines? Hou ze in de gaten hoor, want er verschijnen maandelijks nieuwe minimagazines van de mooiste merken die wij kennen! Nieuw is het minimagazine met het Amerikaanse cosmeceuticalmerk Janson Beckett.

Cosmeceutical merk Janson Beckett is vanaf 1 december 2010 verkrijgbaar in Nederland. Het Amerikaanse merk, gespecialiseerd in anti-aging en pionier in het ontwikkelen van huidverzorging op basis van hooggeconcentreerde peptiden en antioxidanten, wordt door Skinnovators op de Nederlandse markt gebracht.

Over Janson Beckett

Janson Beckett is in de USA een van de belangrijkste ontwikkelaars van cosmeceuticals; een klasse huidverzorging die behoort tot de snelstgroeiende in de beauty industrie. De eerste peptide formule, AlphaDerma CE, werd in 2004 op de markt gebracht en direct door experts verwelkomd als een van de meest revolutionaire producten in de aanpak van huidveroudering. Inmiddels beschikt Janson Beckett over 14 producten voor alle anti-age behoeften.

Het merk beschouwt peptiden en antioxidanten als de toekomst van resultaatgerichte anti-aging. Deze ingredienten hebben volgens Janson Beckett bewezen zeer effectieve resultaten te boeken; in combinatie gaat hun effectiviteit nog een stap verder. Het merk is van mening dat veel werkstoffen pas effectief zijn vanaf een bepaalde dosis, daarom werkt Janson Beckett uitsluitend met concentraties waarvan uit klinisch onderzoek is gebleken dat zij meetbaar werkzaam zijn.

Drie decennia ervaring en expertise

Achter elk product schuilt meer dan 30 jaar ervaring en expertise op het gebied van anti-aging. Research, productontwikkeling en productie vinden plaats in eigen laboratoria en zijn vrij van dierproeven.

Ondersteuning bij injectables, laser en peelings

Janson Beckett is inmiddels internationaal verkrijgbaar in meer dan 12 landen via dermatologen, cosmetisch/esthetische klinieken, apotheken en spa’s; mede omdat de producten de perfecte ondersteuning bieden bij huidverbeterende behandelingen zoals injectables, laser, microdermabrasie of (chemische) peelings.

Ga hier direct naar het minimagazine, en vergeet op pagina 3 niet mee te doen met de bijzondere mail & win actie! (op de button klikken)

BeautyJournaal minimagazines zijn uitingen van cosmeticamerken. Bent u geïnteresseerd in een minimagazine op BeautyJournaal? Neem dan contact met ons op.

Lees ook