shop Iconic Elements Mineral Sunscreen spf 30 Face Ongeparfumeerd, géén nanotechnologie, wel 97% beschermd tegen UV Bekijken Trind Nail Repair is een effectieve nagelversterker die je nagels sterk maakt en soepel houdt. Op deze manier drogen de nagels niet uit en verkleuren ze niet. De unieke formule van Trind zorgt ervoor dat de eiwitmoleculen in […]

01:34 - 00:56
luistertijd 01:34 - leestijd 00:56

Trind Nail Repair is een effectieve nagelversterker die je nagels sterk maakt en soepel houdt. Op deze manier drogen de nagels niet uit en verkleuren ze niet. De unieke formule van Trind zorgt ervoor dat de eiwitmoleculen in de nagel stevig aan elkaar worden gekoppeld waardoor een rigide netwerkstructuur wordt verkregen en de nagel sterker wordt zonder ze hard en breekbaar te maken. Belangrijk detail hierbij is dat het natuurlijke nagelvocht niet verloren gaat. De nagel blijft op die manier soepel en ziet er verzorgd uit.

Voor mooie en sterke nagels breng je de versterkende lak tenminste twee weken dagelijks aan op je nagels. Voordat je Trind Nail Repair opnieuw aanbreng, moet je het vorige laagje steeds verwijderen met Trind Nail Polish Remover. Breng na twee weken wekelijks een laagje aan om de nagels sterk te houden.

Trind Nail Repair is verkrijgbaar in Natural, Matt (onzichtbaar), diverse pastel- en parelmoer tinten en een speciale Anti-Bite versie.

Trind Nail Repair Natural is een van de producten uit het ‘Trind Perfect System’, een set van slechts 6 producten voor een perfecte manicure. Gebruik de Trind Perfect System set en in twee weken tijd krijg je sterke en gezonde nagels, prachtig verzorgde nagelriemen en zachte handen. Al je nagelproblemen worden hiermee in één keer opgelost.

(adv betekent advertorial)

Lees ook:

Lees ook