shop MÁDARA Plant Stem Cell Antioxidant Sunscreen SPF30 Mádara maakt gebruik van zinkoxide als mineraal filter en vult dit aan met een krachtig antioxidant: plantstamcellen uit de Noordelijke Drakenkop. Verder zit er hyaluronzuur in, frambozenzaadolie en vitamine C en E. Monique loves it, lees haar review. Bekijken Nagellak is het hotste cosmeticaproduct van dit moment […]

01:14 - 00:44
luistertijd 01:14 - leestijd 00:44

Nagellak is het hotste cosmeticaproduct van dit moment en de merken doen er alles aan om de aandacht te trekken. Neem Models own dat begin december 2010 met een gouden lakje kwam waarvan de dop met meer dan 1100 diamantjes bezet was. Of OPI, dat telkens de celebrities strikt voor nieuwe collecties of samenwerkt met grote filmproducenten. Nails Inc gaat nu voor de tweede keer een tijdelijke samenwerking aan met het frisdrankproduct Diet Coke.

Vanaf 12 januari kun je bij aankoop van 2x 500 ml frisdank bij geselecteerde Boots winkels in Engeland ook 4 kleurtjes nagellak van Nails Inc krijgen. Ze dragen namen als Cool Caramel, Delicious Denim, Perfect Plum en Heavenly Heather. De kleuren zijn geïnspireerd op de laatste catwalkmode. Let wel bij elke twee flessen krijg je 1 lakje. Je zal dus 2 liter van deze kunstmatig gezoete frisdrank moeten inslaan om de vier collectors items te kunnen bemachtigen.

Wij zeggen: doen! Maar gooi die flessen frisdrank maar weg, als je je gezondheid en je tandglazuur wil sparen. Desalniettemin: ludiek is het wel en naar wij weten is er in Nederland nog geen vrijage tussen drank en cosmetica gezien. Ideetje?

 

Lees ook