De zoektocht naar de perfecte lipstick is vanaf nu verleden tijd.

01:24 - 00:50
luistertijd 01:24 - leestijd 00:50

De zoektocht naar de perfecte lipstick is vanaf nu verleden tijd. Revlon introduceert Colorburst™ Lipstick, de eerste lippenstift die je lippen in slechts één beweging voorziet van een prachtige intense kleur. De Revlon Colorburst™ lipstick geeft een luxe, volle en rijke kleur aan je lippen en biedt een uniek kleurenpallet zodat je moeiteloos een lippenstift vindt die perfect bij je past.

Met de Colorburst™ Lipstick van Revlon maak je een statement zonder een woord te zeggen. De Elasticolor™ technologie geeft een overdaad aan kleur aan je lippen en zorgt ervoor dat de lipstick niet zwaar aanvoelt. Dankzij het gebruik van innovatieve pigmenten bereik je een intense kleur in slechts één beweging.

Een mooie kleur lipstick komt het best tot zijn recht op verzorgde lippen. Colorburst™ Lipstick bevat anti-oxidanten en hydraterende bestanddelen waaronder amandelolie, wat zorgt voor prachtige en zijdezachte lippen.

De Colorburst™ Lipstick is verkrijgbaar in de kleuren Lilac, Plum, Baby Pink, Carnation, Fuchsia, Blush, Raspberry, Sienna, Chocolate, Hazelnut, Rosy Nude, Soft Nude, Peach, Coral,True Red en Crimson voor een consumentenadviesprijs van €10,50.

 Win een Colorburst lipstick naar keuze!

DEZE MAIL- EN WINACTIE IS GESLOTEN.

Kies een nummer uit deze kleurstalen:

 

 

 

 

 

 

  

 

Lees ook:

Lees ook