BeautyJournaal heeft een prachtig expertteam. En achter deze wijze vrouwen (en mannen) gaat niet alleen veel kennis schuil, ze produceren en/of verkopen vaak ook zelf prachtige producten.

05:36 - 03:22
luistertijd 05:36 - leestijd 03:22

BeautyJournaal heeft een prachtig expertteam. En achter deze wijze vrouwen (en mannen) gaat niet alleen veel kennis schuil, ze produceren en/of verkopen vaak ook zelf prachtige producten. Ook onze commerciele relaties zien we niet over het hoofd, daarom brengen we ook van onze zakelijke relaties nog eens wat producten onder de aandacht. Allemaal in het kader van de feestdagen!

In het minimagazine van Pascaud Beauty Innovations beveelt onze huidexpert Mardge Pascaud een heerlijk oogmasker aan waarmee je de huid rond je ogen in een handomdraai weer een boost hebt gegeven. Het Marmatrix Eyemask is een snelwerkend oogmasker met gevriesdroogde algen. Dit is wat het doet:directe vermindering van expressielijntjes, hydrateert de huid rond de ogen, tegen vermoeide ogen, vermindering van vochtwallen, vermindering van donkere kringen. Bekijk het artikel in het minimagazine op pagina 4, daar kun je het ook direct bestellen.

********

In de geweldige webshop met cosmetica waarvoor je normaliter naar de apotheek gaat van onze voedingssuppletie expert Anne Andela, vind je een fijne mascara die speciaal voor de gevoelige ogen is: Respectissime van La Roche-Posay. Geen traanogen tijdens de feestdagen – tenzij het van ontroering is:-). Het is een waterproof volume mascara. Hij zorgt voor dichtere, gebogen, gescheiden wimpers zonder je ogen en traanvocht te irriteren. La Roche-Posay Respectissime mascara heeft een anti-frictie borsteltje, gezuiverde pigmenten en is geheel parfumvrij. Een zeer geschikte mascara voor contactlensdragers.  Ga hier direct naar de webshop van Andela Pharma, je krijgt nog korting ook! Bekijk ook deze aanbieding voor 2x een oppeppende creme van Beautician’s (pre-party!), en van de Roseactive Comfort Eyecream, met maar liefst 50% korting!

********

Een fijne gezichtsbehandeling voor de feestdagen: de Skeyndor mesoscience behandeling. Op basis van stroom: je ziet je huid zienderogen opknappen. De teint verfrist, de huid wordt zacht en heel glad, de rimpels worden gladgestreken. Je straalt! Bekijk hier nog maar eens de film die wij erover maakten, en lees dit artikel erbij.

[media id=102 width=620 height=350]

********

Revlon heeft een spectaculair nieuwe foundation uitgebracht, die je huid er onder alle lichtomstandigheden (dag- en kunstlicht) mooi egaal uit laat zien. Photoready bevat speciale photochromatische pigmenten die het licht reflecteren. De formule bevat een spf 20 en geen olie en geen parfum. Het zit in een handige pompverpakking. Te koop bij drogisterij en parfumerie. Je leest er hier meer over.

********

Mooie, sterke nagels met Trind. Het Nederlandse merk voor verzorgde nagels. Neem bijvoorbeeld de Trind Cuticle Balsam. Hij   vochtbindende stoffen die je nagelriemen in uitstekende conditie houden, maar ook de nagelplaat zelf. De Cuticle Balsam is olie- en vetvrij waardoor het op elk moment van de dag gebruikt kan worden, binnen enkele minuten is de balsam geheel ingetrokken waardoor je vervolgens Trind Nail Repair of lak aan kunt brengen. Je leest er hier meer over.

********

EmerginC (verkrijgbaar via Skinnovators en professionele salons) onderscheidt zich door hoge concentraties natuurzuivere werkzame stoffen. Vrijwel alle producten zijn voor haar en voor hem, ware het niet dat dit Amerikaanse cosmeuticalsmerk ook een aparte mannenlijn heeft. De set bestaat uit: een Men’s Liquid Gel Cleanser – een lichte, frisreinigende gel cleanser met o.a. citroengras en hop. Verwijdert dode huidcellen en talg, stimuleert de doorbloeding en houdt de pH waarde intact zonder de huid uit te drogen. Een Post Shave Reinforcer – verzorgende anti-age gezichtsbalsem voor na het scheren met essentiële antioxidanten, groene thee extract en anti-age peptiden, en een PM Fortifier – actieve emulsie voor ‘s avonds met vitaminen, antioxidanten, anti-age peptiden en verzorgende botanische extracten.

Nu de feestdagen voor de deur staan mag Beautyjournaal van Skinnovators een aantal sets mannenproducten weggeven ter waarde van € 123,-! En op je aankopen via de webshop krijg je tot de Kerst maar liefst een korting van 25%! Lees in dit artikel hoe je mee kan doen aan de acties.

********

Nog meer shopgenot met fikse korting krijg je van ons in de online webshop van Mooi Parfumerie. Je krijgt standaard bij je aankopen een korting van 10 euro. Op een bedrag van 40 euro, is dat maar liefst 25%! Mooi Parfumerie is een relatief nieuwe beautyketen in ons land. Ze verkopen alle prachtige luxe merken, maar ook bijzondere merken in het niche segment als de lakjes van OPI en de geweldige make-up van Ellis Faas. Ons testpanellid Jolanda heeft onlangs nog een geweldige aankoopervaring in de winkels van Mooi gehad en daar was ze zo blij mee dat ze er een uitgebreide review over schreef.

Lees in dit artikel hoe je de kortingen kunt krijgen. Doen, want het geldt tot de Kerst!

********

Heel veel bijzonder parfumgenot vind je ook in de mooie parfumwinkel van onze expert Tanja Deurloo in Amsterdam. In onze meest recente film bespraken we al de gadgets voor deze feestdagen. Als je naar haar winkel gaat, kom je echt een in walhalla terecht. Laat je adviseren, vraag om een speciaal parfumconsult. Lees dit artikel met kadotips van Tanja. Bekijk hieronder ook de film nog eens, en loop warm!

[media id=103 width=620 height=350]

********

 

En als allerlaatste tip: lees de mooie review van onze parfumrecenscent Maxim nog eens over wat hij de ontdekking van de geur van Eva noemt….it’s Womanity van Thierry Mugler!

Lees ook