Wat een uniek aanbod krijgen we voor jullie binnen om je feestdagen kado's te kopen! Bij Mooi Parfumerie krijg je speciaal als BeautyJournaal lezer(es) maar liefst 10 euro korting op je aankopen vanaf 40 euro.

01:05 - 00:39
luistertijd 01:05 - leestijd 00:39

Wat een uniek aanbod krijgen we voor jullie binnen om je feestdagen kado’s te kopen! Bij Mooi Parfumerie krijg je speciaal als BeautyJournaal lezer(es) maar liefst 10 euro korting op je aankopen vanaf 40 euro.

Mooi Parfumerie is een relatief nieuwe beautyketen in ons land. Ze verkopen alle prachtige luxe merken, maar ook bijzondere merken in het niche segment als de lakjes van OPI en de geweldige make-up van Ellis Faas. Ons testpanellid Jolanda heeft onlangs nog een geweldige aankoopervaring in de winkels van Mooi gehad en daar was ze zo blij mee dat ze er een uitgebreide review over schreef.

Het werkt zo….

Mooi Parfumerie heeft nu ook een online winkel, en als je daar lekker gaat shoppen krijg je namens BeautyJournaal maar liefst 10 euro korting op je aankopen vanaf 40 euro! Dat betekent bij een aankoop van 40 euro, maar liefst 25% korting. Gebruik hiervoor de code BEAUTYJOURNAAL. De korting van 10 euro wordt dan automatisch verwerkt.

Ga hier direct naar de webshop van Mooi Parfumerie.

Lees ook