Liefhebbers van de rock and roll meets classic Hollywood-style make-up van de beroemde Amerikaanse tatoeëerster Kat von D kunnen hun hart ophalen, want haar lijn wordt vanaf voorjaar 2011 ook bij Sephora in Nederland verkocht.

02:32 - 01:31
luistertijd 02:32 - leestijd 01:31

Liefhebbers van de rock and roll meets classic Hollywood-style make-up van de beroemde Amerikaanse tatoeëerster Kat von D kunnen hun hart ophalen, want haar lijn wordt vanaf voorjaar 2011 ook bij Sephora in Nederland verkocht.

Dit vertelde Kat von D tijdens een exclusief video-interview aan BeautyJournaal (zie hieronder). Ze was deze week in Amsterdam voor de presentatie van haar tweede boek The Tattoo Chronicles.

Kat liet weten verrukt te zijn dat ook vrouwen in Nederland haar make-uplijn kennen en er fan van zijn. Ze had eigenlijk verwacht dat Sephora de lijn wereldwijd al veel eerder zou uitrollen.

Kat von D is in haar eigen land beroemd geworden om haar tatoeëerkunsten. Ze wordt vooral geroemd om haar portretten die ze in een fotografische stijl creëert met vervaagde houtskoolachtige impressies. Het heeft haar twee realitysoaps opgeleverd: eerst Miami Ink en nu LA Ink.

Kat laat BeautyJournaal overigens weten dat ze het nu na acht jaar wel welletjes vindt met die programma’s. Ze wil weer eens wat anders gaan doen.

In haar nieuwste boek doet ze op persoonlijke wijze verslag van haar ervaringen met de klanten die ze tatoeëert. ‘Vel mensen komen met persoonlijke wensen, om dierbare en bijzondere momenten te vereeuwigen. Tatoeëren is intiem, emotioneel werk. Je krijgt veel verhalen te horen. Omdat ik zelf hypergevoelig ben, helpt het schrijven van boeken mij al deze ervaringen te verwerken.’

Kat von D is een romanticus pur sang. Ze houdt van mooie tekeningen. Een gothic romantische stijl die terugkomt in haar boek, maar ook in de vormgeving van haar verpakkingen. En hoe kan, het ook anders, ze is dol op kleur. Tijdens het interview draagt ze twee verschillende kleuren oogschaduw, haar make-up zijn prachtige pigmenten te bevatten. Wij kunnen niet wachten het zelf uit te proberen!

Een woordvoerster van Sephora Nederland bevestigt dat de collectie eraan komt. Wie niet kan wachten, kan al eerder in Frankrijk terecht voor de  make-up.

Bekijk hieronder het video-interview van Monique Lindeboom met Kat von D. Pikant detail: BeautyJournaal is het enige medium in Nederland dat haar tijdens haar bezoek gefilmd heeft!

[media id=104 width=620 height=350] Exclusief interview met Kat von D in Amsterdam! ©BeautyJournaal.nl

Download de film hier.

 

Bekijk hier ook nog het YouTube filmpje over haar foundation waarmee je tatoe’s zou moeten kunnen camoufleren:

 

Lees ook