Eerder dit jaar hadden we op BeautyJournaal een emerginC minimagazine ter gelegenheid van de introductie in Nederland.

02:00 - 01:12
luistertijd 02:00 - leestijd 01:12

Eerder dit jaar hadden we op BeautyJournaal een emerginC minimagazine ter gelegenheid van de introductie in Nederland. Het magazine werd enthousiast ontvangen, heel wat BeautyJournaal lezeressen en lezers zijn het merk naar tevredenheid gaan gebruiken.

EmerginC (verkrijgbaar via Skinnovators en professionele salons) onderscheidt zich door hoge concentraties natuurzuivere werkzame stoffen.

Geef 123 euro cadeau

Nu de feestdagen voor de deur staan mag Beautyjournaal van Skinnovators een aantal sets mannenproducten weggeven ter waarde van € 123,-!

Een leuk cadeau en een mooie gelegenheid om die mannen van ons aan het smeren te krijgen zodat we met de kerstdagen tegen een stralend velletje aankijken!

MAIL & WIN…voor je man

De set bestaat uit:

Je leest er hier meer over.

Stuur je motivatie en je adresgegevens naar beautyjournaal@gmail.com om dit pakket voor je partner te winnen!

Met 25% korting kopen tot de Kerst!

Trouwens……niet alleen deze 3 specifieke mannenproducten zijn fijn voor hem, de gehele emerginC lijn geschikt voor man en vrouw.

Zo is het multi vitamin + retinol serum niet alleen een super anti-age serum, maar ook ideaal voor mannen na het scheren. Ook de earth cream blijkt een vrouwen- en mannenfavoriet.

Heb je zin om deze mooie producten te kopen? Tot 24 december geven we jou 25% korting op ALLE emerginC aankopen. Ga naar de webshop van Skinnovators en gebruik de speciale code 1010, bij het afronden van je bestelling.

Lees ook