Trind Cuticle Balsam is de perfecte verzorging voor droge nagelriemen.

01:04 - 00:38
luistertijd 01:04 - leestijd 00:38

Trind Cuticle Balsam is de perfecte verzorging voor droge nagelriemen. Trind Cuticle Balsam bevat vochtinbrengers en houdt het natuurlijke vocht langer vast, ook als je handen worden blootgesteld aan zon, water, etc. Met Trind Cuticle Balsam kun je je nagelriemen in uitstekende conditie houden en zijn droge nagelriemen en dwangnageltjes (pijnlijke stukjes verharde huid rondom de nagelriemen) verleden tijd.

De Cuticle Balsam is olie- en vetvrij waardoor het op elk moment van de dag gebruikt kan worden, binnen enkele minuten is de balsam geheel ingetrokken waardoor je vervolgens Trind Nail Repair of lak aan kunt brengen.

Trind Cuticle Balsam is een van de producten uit het ‘Trind Perfect System’, een set van slechts 6 producten voor een perfecte manicure. Gebruik de Trind Perfect System set en in twee weken tijd krijg je sterke en gezonde nagels, prachtig verzorgde nagelriemen en zachte handen. Al je nagelproblemen worden hiermee in één keer opgelost.

(adv betekent advertorial)

Lees ook:

Trind Cuticle Remover voor mooie nagelriemen

Lees ook