Zit je je nog te bezinnen op een megalieve wraakactie met de feestdagen? Zin om je geliefde helemaal uit te kleden (financieel)?In de etalage van de Engelse juwelier Frost of London op New Bondstreet in Londen ligt momenteel een flesje goudkleurige nagellak waarvan de dop versierd is met maar liefst 1.

01:16 - 00:45
luistertijd 01:16 - leestijd 00:45

Zit je je nog te bezinnen op een megalieve wraakactie met de feestdagen? Zin om je geliefde helemaal uit te kleden (financieel)?

In de etalage van de Engelse juwelier Frost of London op New Bondstreet in Londen ligt momenteel een flesje goudkleurige nagellak waarvan de dop versierd is met maar liefst 1.118 duizend diamantjes! Het is een samenwerking met het merk Model’s Own en gaat de deur uit (wellicht) onder de naam Gold Rush Couture. Het flesje kost ca. 97 duizend euro.

Zoals je kan verwachten, staan de potjes niet direct klaar voor de verkoop, maar worden ze op maat gemaakt. Mocht je er graag tegen aan schurken met een product dat erop lijkt, wacht dan even tot december, dan brengen ze een ‘ready to wear’ versie uit.

Als je ook zo dol bent op alles wat schittert, ga dan ook naar de Perfume Lounge van onze parfumexpert Tanja Deurloo. Daar worden nu beeldschone parfumflesjes van Caron (te vullen met parfum naar keuze of je eigen parfum) die volledig bewerkt zijn met Swarovski kristal. Niet te versmaden! De staande versies kosten ca. 400 euro. Er zijn ook 20 ml of 50 ml tasverstuivers (zie foto).

 

 

Lees ook