shop Australian Bodycare Heel Repair voetcrème Onovertroffen en zo betaalbaar! Deze hielencrème met maar liefst 25% urea houdt de kloofjes echt onder controle. Urea is de beste stof die we kennen hiervoor en nog niet eerder kwamen we een product tegen met zo’n hoog percentage. We zijn om. Dit is een toppertje. Bekijken Eind oktober […]

02:28 - 01:29
luistertijd 02:28 - leestijd 01:29

Eind oktober werd ter gelegenheid van het goede doel door Hair Heroes een glamourous haarshow georganiseerd in Amsterdam. Victoria Koblenko overhandigde tegelijktertijd een cheque ter waarde van €25.600,- aan Froukje de Both, de ambassadrice van Stop Kindermisbruik – het goede doel waarvoor de verenigde kappers in Hair Heroes zich inzetten. Dit geld was opgehaald tijdens een eerdere actie in september, de Hair Heroes Nationale Salonactie eind september. Later zal nog het bedrag van de kaartverkoop van deze feestavond zelf er aan toegevoegd worden. Froukje de Both laat weten: “Dit is een fantastisch bedrag dat we heel goed kunnen gebruiken om nog meer meisjes te bevrijden uit bordelen in Azië en ze op te vangen. Ook kunnen we nu klaslokalen bouwen en materialen kopen voor de kappersopleidingen. Zo krijgen zij weer een kans op een betere toekomst.”

Twintig topkappers – waaronder Piet-Jan Duivenvoorden voor NIK, Ronald Kampman voor Toni & Guy, Ilham Mestour voor Salon B, Mark Melief voor Kinki Kappers, Hester Wernert van Mogeen, Berni Ottjes voor Burny’s, gaven met elkaar een haarmodeshow waarin ze ook hun visies voor 2011 lieten zien. De choreografie was in handen van catwalk queen Mariana Verkerk, o.a. bekend van Benelux’ Next Topmodel, de Avantgarde kleding is onder andere verzorgd door Larisa Katz en DJANGO en ook Kim Feenstra liep op de catwalk.

 Richard Koffijberg: “Het is nog nooit vertoond dat 20 Nederlandse topkappers zijn samengebracht en hun talent op een spectaculaire wijze hebben laten zien. De sfeer was  fantastisch en het Goede Doel stond centraal. Het onmogelijke is gebeurd. Een sprookje is werkelijkheid geworden: Hair Heroes Event 2010!”

Muziek werd deze avond onder meer verzorgd door Jan Vayne, Soul Mac en DJ’s Erick-E en DJ Ayt waren verantwoordelijk voor de after party, die tot in de laatste uurtjes duurde.

Stichting Hair Heroes, opgericht door kapper Andy Uffels, stelt de Nederlandse kappersbranche in staat zich te verenigen en de handen ineen te slaan tegen kindermisbruik in Zuidoost-Azië. Door middel van inspirerende evenementen, acties en creatieve projecten, zamelt Hair Heroes geld in om meisjes, die bevrijdt zijn uit de kinderprostitutie, weer een kans te geven op een betere toekomst. De opbrengsten gaan direct naar Stichting Stop Kindermisbruik ter ondersteuning van bevrijdingsacties, het rehabilitatieproces, opleidingstrajecten binnen het kappersvak en voorlichting.

Lees ook