shop Pat McGrath Lipgloss LiquiLUST Legendary Wear Matte Lipstick Absoluut longlasting, vederlicht, niet uitdrogend en met een top applicator waarmee je je lippen heel sharp kunt inkleuren. Favoriet van Monique en mua Lydia! Bekijken We zijn er weer beretrots op: het nieuwste magazine deze maand is van de Franse modeontwerper en parfumcreateur Thierry Mugler. In […]

01:10 - 00:42
luistertijd 01:10 - leestijd 00:42

We zijn er weer beretrots op: het nieuwste magazine deze maand is van de Franse modeontwerper en parfumcreateur Thierry Mugler.

In dit magazine staat zijn nieuwste parfum centraal: Womanity. Een zoetfrisse ode aan alle vrouwen in de wereld. Bekijk de prachtige tv commercial erbij. Lees wat de Franse ontwerper betekent voor wereldsterren als Lady Gaga en Beyonce. Zijn couture creaties worden bewonderd door powervrouwen, zoals hij ze noemt. Maar het zijn ook deze vrouwen die hij zelf mateloos bewonderd. Krachtige schouderlijn en futuristische inspiraties maken onderdeel uit van zijn signatuur.

Zijn nieuwste parfum Womanity laat deze kenmerken ook weer op geheel Mugleriaanse wijze terugkomen. En met een opvallende twist: de geur zelf. Zoetfris, met een inspirerende combinatie van vijg: zowel de vruchten als de bladeren, en de zilte touch van kaviaar. Hoe bijzonder kun je het maken? Zo dus!

Mail & WIN

Ben je nieuwsgierig geworden naar dit nieuwe vrouwelijke parfum? Doe mee met de leuke mail en winactie waarbij je een parfumtasje wint waarin parfum + navulling zit. Lees hier het magazine. De actie staat op pagina 2.

Lees ook