shop The Ordinairy Ascorbyl Glucoside Solution 12% Serum vit C Dit serum heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en de juiste concentratie C! Must-have voor dagelijks gebruik. Bekijken Na rimpels en verslapping zijn wallen en kringen de meest in het oog springende stoorzenders waar je graag een instant oplossing voor krijgt aangereikt. De industrie is zacht […]

03:58 - 02:23
luistertijd 03:58 - leestijd 02:23

Na rimpels en verslapping zijn wallen en kringen de meest in het oog springende stoorzenders waar je graag een instant oplossing voor krijgt aangereikt. De industrie is zacht voor je ziel maar hard voor je portemonnee. Onverbiddelijk blijft men nieuwe producten in de markt zetten met aantrekkelijke beloften. Of het werkt? Je blijft altijd hopen….en kopen. Vandaar we je maar weer eens verwennen met wat nieuwkomers!

Nivea Visage Q10plus Anti wrinkle, De-puffing eye roll-on, € 13,29 10ml

Claim: Oogroller die wallen en andere tekenen van vermoeidheid vermindert en lijntjes en rimpels van binnenuit bestrijdt.

Bijzonderheden: Wallen ontstaan door ophopingen van vocht en/of vet waardoor de huid opzwelt. Wanneer de huid rondom de ogen is opgezwollen, heeft deze een hogere temperatuur dan normaal. De NIVEA VISAGE Q10plus oogroller bevat een lichte crème met een hoge concentratie water. De warmte van de huid zorgt voor een snelle verdamping van deze waterdeeltjes, waarbij de temperatuur van de huid naar beneden wordt gebracht. De huid is verfrist en de zwelling verdwijnt. De verkoeling wordt versterkt door de nikkelvrije oogroller die zorgt voor een optimale warmtegeleiding.

De nieuwe NIVEA VISAGE Q10plus Oogroller bevat het huideigen co-enzym Q10 en zorgt voor elasticiteit en stevigheid. Het gehalte van Q10 in de huid neemt met de jaren af. De formule van de Q10plus Oogroller dringt diep door in de huid en vult aan wat de huid in de loop der jaren heeft verloren. Het Q10 co-enzym heeft een dubbele functie als energieleverancier en antioxidant.

Gebruiksaanwijzing: voor gebruik schudden en aanbrengen met ronddraaiende beweging van binnen naar buiten.

 

Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Synchronized Complex, €47,00 15 ml

Claim: De huid rond de ogen wordt sterk gehydrateerd voor een frissere blik, de ogen krijgen een heldere uitstraling en 90% van de vrije radicalen worden geneutraliseerd voordat ze de vroegtijdige huidveroudering opgang kunnen brengen. De effecten zijn na een week al merkbaar.

Bijzonderheden: Advanced Night Repair Eye Synchronized Complex bevat 3 nieuwe technologieën waarbij verouderingsverschijnselen rond de ogen effectief worden bestreden. De eerste nieuwe technologie is de Chronolux technologie, (waar Beautyjournaal al eerder over schreef, lees dat verhaal om de technologie te begrijpen). Dit betekend dat de “klokken” van de cellen in de huid gelijk worden gezet, zodat deze gelijktijdig optreden tegen huidveroudering of zoals Estée Lauder zegt: ‘Bevordert het natuurlijke samenspel van de herstel- en beschermingsmechanismen in de huid, zodat die op exact het juiste moment geactiveerd worden’.

De tweede vernieuwing is het gebruik van Alkyle Guanine Transferase (AGT) wat zorgt voor continu herstel van schade ontstaan door giftige stoffen (let wel, dit zijn gewoon stoffen die vrijkomen bij de stofwisseling, die door de huideigen enzymen worden opgeruimd  – normaal gesproken). De huidbeschadiging door giftige stoffen wordt ‘alkylering’ genoemd en Lauder heeft een enzym dat nu helpt bij het opruimen. Dit enzym is geinspireerd op het huideigen enzym, waarover we hierboven al spraken.

De allerlaatste vernieuwing is het gebruik van een speciale mix van Estée lauder antioxidanten samen met een hoge concentratie hyaluronzuur en een melange van kalmerende ingrediënten. Volgens Lauder hebben rode microalgen,  gecombineerd met cafeïne en poria-cocos extract, een geweldig verzachtend effect waardoor kringen en wallen rond de ogen afnemen. Daarnaast zorgen de rode microalgen samen met een extract van moerbeiwortel, Scutellaria Biacalensis (glidkruid) en druivenpitten voor een heldere teint en bescherming van de huid rond de ogen. Hyaluronzuur versterkt de beschermende vochtbarrière, zodat de huid beter vocht vasthoudt.

Gebruiksaanwijzing: ’s morgens en ’s avonds aanbrengen met de applicator en met de ringvinger uitwrijven. Applicator afspoelen na gebruik.

Lees ook deel 1 van de nieuwe oogproducten.

Lees ook