Na rimpels en verslapping zijn wallen en kringen de meest in het oog springende stoorzenders waar je graag een instant oplossing voor krijgt aangereikt.

01:58 - 01:11
luistertijd 01:58 - leestijd 01:11

Na rimpels en verslapping zijn wallen en kringen de meest in het oog springende stoorzenders waar je graag een instant oplossing voor krijgt aangereikt. De industrie is zacht voor je ziel maar hard voor je portemonnee. Onverbiddelijk blijft men nieuwe producten in de markt zetten met aantrekkelijke beloften. Of het werkt? Je blijft altijd hopen….en kopen. Vandaar we je maar weer eens verwennen met wat nieuwkomers!

Matis, For your eyes only, €39,00

Opvallend: de kit bevat een Reviving eye cream 15ml en Eye cleansing gel 25 ml. Het is een aanbiedingspakket.  

Claim Reviving eye cream: het verzacht de huid, verlicht donkere kringen en vermindert fijne lijntjes. Tevens kan deze crème als oogmasker gebruikt worden, door een dikkere laag aan te brengen en deze 10 minuten te laten zitten.

Ingrediënten: het oogcreme bevat een grote hoeveelheid plantaardige extracten zoals Ruscus aculeatus root extract, Centella asiatica extract, Calendula officinales flower extract, gehydroliseerd gisteiwitten, zoete amandel. De werkzame stoffen hebben als doel de circulatie van de huid in het ooggebied te stimuleren, de huid te verzachten en eventueel te kalmeren, de huid er gladder uit te laten zien.

Dr.Hauschka, Regenerating Eye Cream, €47.50

Claim: het product is opgebouwd rond de stof bernage olie, dat samen met berkenbladeren en kweepeerzaden de vochthuishouding in de huid moet kunnen reguleren. Er zit ook een extract van akkerpaardestaart in dat prikkels geeft aan het bindweefsel voor versteviging. Rode klaver, dat rijk is aan isoflavonoiden, moet de strijd aanbinden met vrije radicalen en krijgt daarbij hulp van acerola en duindoornextract.

Gebruiksaanwijzing:  op gereinigde huid aanbrengen na  het serum: een drupje zo groot als een rijstkorrel. Pas dan je dagcrème en make-up aanbrengen. Het is speciaal bedoeld voor de rijpere huid.

dr. Hauschka maakt zuiver plantaardige cosmetica, voorzien van keurmerklabels als BDIH en Natrue.

Lees ook