Cellulite is een bindweefselaandoening die gepaard gaat met zichtbare bultjes en kuiltjes aan de buitenkant van de huid.

02:01 - 01:12
luistertijd 02:01 - leestijd 01:12

Cellulite is een bindweefselaandoening die gepaard gaat met zichtbare bultjes en kuiltjes aan de buitenkant van de huid. Inwendig is er sprake van een ophoping van vetweefsel dat druk uitoefent op de huid waardoor circulatiestoornissen ontstaan. De huid wordt koud en minder elastisch, hij wordt bobbelig.

Maar liefst 9 van de 10 vrouwen heeft er last van. Zowel heel slanke als volslanke vrouwen kunnen het krijgen. Met je gewicht heeft het dus weinig te maken. Wel je hormoonhuishouding, je genen en je leefstijl zijn van invloed.

Onder je huid ligt de vetlaag. Deze laag werkt als een stootkussen, houdt je lichaam op de juiste temperatuur en is een energiereservoir om de organen voldoende voeding te geven. De dikte van deze laag verschilt per lichaamsdeel en reageert ook anders op interne factoren. Zo is het vet op de dijen heel gevoelig voor het vrouwelijke hormoon oestrogeen. Schommelingen in de hormoonhuishouding (anticonceptiepil, zwangerschap, dieet) kunnen de afmetingen van de vetcellen beïnvloeden.

Slimcell Anti-cellulite slimming gel cream for women

 SLIMCELL bevat de hoogwerkzame stoffen cafeïne en theobromine (samen Caobromine genoemd) uit koffiebonen. Ze werken als een plantaardige shock treatment om de afbraak van vet in de vetcellen te stimuleren. Uit in-vitro testen met menselijke vetcellen is gebleken dat 1% Caobromine het vrijkomen van vetzuren uit de vetcellen met 153% extra kan stimuleren.

Mail & Win!

Maak kans op een tube SLIMCELL anti-cellulite slimming gelcream ter waarde van € 59,95! Geef je complete adresgegevens + motivatie op via beautyjournaal@gmail.com

Win een 4-daagse citytrip naar New York!

Indien je het SLIMCELL product ook koopt, maak je meteen kans op een geweldige 4-daagse geheel verzorgde citytrip naar de meest bruisende metropool: New York!

(ADV betekent advertorial)

Lees ook