shop Pascaud minerale foundation in poeder Pascaud make-upproducten bestaan uit 100% zuivere pure mineralen van farmaceutische kwaliteit. De foundationpoeder is in maar liefst 7 tinten verkrijgbaar. Bekijken Ik ben gek op crèmes die hydraterend werken. Waarom? Omdat het dagelijkse leven ervoor zorgt dat de huid van je gezicht toch behoorlijk uitdroogt. Na een bezoek bij […]

03:22 - 02:01
luistertijd 03:22 - leestijd 02:01

Ik ben gek op crèmes die hydraterend werken. Waarom? Omdat het dagelijkse leven ervoor zorgt dat de huid van je gezicht toch behoorlijk uitdroogt. Na een bezoek bij de schoonheidsspecialiste kreeg ik een huidmeting, daar kwam uit dat ik een vochtarme huid heb. Ik dacht dat ik rimpels begon te krijgen rond mijn ogen, maar dit schijnen droogterimpels te zijn, die verschijnen wanneer de huid rond de ogen vocht te kort komen (in juli ben ik 29 geworden). Mijn huid vraagt dus om meer hydratatie en ik moet rekening houden dat mijn huid gevoelig kan reageren op crèmes. Een schot in de roos dus dat ik deze crème mag testen voor Beauty Journaal! Ik ben al bekend met een aantal producten van Bobbi Brown, zoals haar make-up.

Om meer te weten te komen over het product en de kwaliteitprijsverhouding, ga ik eens neuzen op het internet. De volgende informatie kan ik terug vinden op de website van Bobbi Brown (www.bobbibrown.co.uk):

This nourishing cream replenishes skin with the moisture it loses daily. Bobbi Brown Hydrating Face Cream is formulated with Algae Extract, a hydrating botanical, and Kukui Nut Oil, a natural extract that effectively softens skin and prepares it for smooth, seamless makeup application. Dermatologist-tested.

Snel vertaalt, bevat het product mineraal water, algen extracten, hydraterende plantaardige bestanddelen en kokosnootolie. De crème zal het tekort aan vocht aanvullen en een zachte en gladde huid geven die goed voorbereid is om make-up op te brengen. De prijs is ongeveer €40,- (als je het bestelt op de site van Bobbi Brown) omgerekend met de huidige wisselkoers. Het is te koop in Nederland bij de Bijenkorf in Rotterdam, Den Haag en Amsterdam (niet op hun webshop) en de Douglas in Rotterdam (lijnbaan).

‘Na anderhalve week kan ik duidelijk verschil zien en merk ik dat de hydratatie zijn werk doet. Na twee weken zijn de droogtelijntjes zelfs weg. Hoera!’

Fleur concludeert:

De face cream smeert goed uit en trekt heel snel in. Ik gebruik normaal heel veel crème vanwege de vochtarme conditie, maar met dit product is dat niet nodig. Het volstaat om een normale hoeveelheid te gebruiken voor het gezicht en daarbij neem ik hals en decolleté ook mee. Mijn huid voelt prettig aan na het smeren, zacht en schoon. De crème geurt heel neutraal. Met de mooie zomerse dagen in begin juli heb ik behoorlijk zichtbare droogtelijntjes gekregen door de zon. Sinds ik de crème gebruik, kijk ik elke dag of de lijntjes al minder worden. Na anderhalve week kan ik duidelijk verschil zien en merk ik dat de hydratatie zijn werk doet. Na twee weken zijn de droogtelijntjes zelfs weg. Hoera!

Ik geef dit product een dikke 9,5 omdat het ontzettend prettig aanvoelt op de huid. Je hebt geen andere crèmes meer nodig, geen aparte nacht,- of antirimpelcrème. Deze crème volstaat voor dag en nacht gebruik. Mijn huid is er echt van opgeknapt!Mannen kunnen het trouwens ook prima gebruiken.

Lees hieronder meer reviews van Fleur.

Lees ook