Hoe bijzonder de mix van mode en nagellak kan zijn, werd tijdens de Parijs Fashion Week bij de show van Alexander McQueen voor zomer 2011 weer eens bewezen.

00:44 - 00:26
luistertijd 00:44 - leestijd 00:26

Hoe bijzonder de mix van mode en nagellak kan zijn, werd tijdens de Parijs Fashion Week bij de show van Alexander McQueen voor zomer 2011 weer eens bewezen. De nagels van de modellen werden kunstig versierd met Minx nagelfolie. Het dessin was volledig geinspireerd op de stoffen die gebruikt waren in de show. De Britse nagelstyliste Marian Newman heeft zich voortreffelijk uitgeleefd.

Dit wil overigens niet zeggen dat wij weg zijn van het dessin op de nagels, maar we vinden het idee erg prachtig en de look en feel vooral bij de exotische garden like stof van de eerste foto heel treffend. Ter inspiratie dus! 

Meer over Minx nagelfolie lees je hier.

Lees ook