shop Davines Your Hair Assistant Blowdry Primer Spray Davines Blowdry Primer Anti-Humidity and Bodifying Tonic is verrukkelijk voor fijn haar. Bekijken SLIMCELL is een nieuw figuurcorrigerend huidverzorgingsproduct voor vrouwen. Het vermindert het aanzien van cellulite en dankzij de vetafbraak stimulerende werking worden ook de lichaamscontouren verfijnd. De kracht van Caobromine De hoogwerkzame stoffen cafeïne en […]

01:48 - 01:05
luistertijd 01:48 - leestijd 01:05

SLIMCELL is een nieuw figuurcorrigerend huidverzorgingsproduct voor vrouwen. Het vermindert het aanzien van cellulite en dankzij de vetafbraak stimulerende werking worden ook de lichaamscontouren verfijnd.

De kracht van Caobromine

De hoogwerkzame stoffen cafeïne en theobromine (samen Caobromine genoemd) uit koffiebonen werken als een plantaardige shock treatment om de afbraak van vet in de vetcellen te stimuleren. Uit in-vitro testen met menselijke vetcellen is gebleken dat 1% Caobromine het vrijkomen van vetzuren uit de vetcellen met 153% extra kan stimuleren.

Stimulering celvernieuwing en stofwisseling

In de schil van de koffiebonen zitten ook hoge doseringen flavonoïden en magnesium die helpen bij het activeren van de microstimulatie. Waardoor de stofwisseling in en tussen de cellen verbeterd wordt. Flavonoïden zijn krachtige  anti-oxidanten die de celvernieuwing stimuleren waardoor de huid er mooier uit gaat zien. Magnesium werkt als een katalysator voor deze activiteiten.

Met SLIMCELL krijgt de huid een mooiere kleur, een egalere structuur en zal zachter aanvoelen. Dankzij de verbeterde stofwisseling worden ook de lichaamscontouren verfijnd.

Deze ultralichte gelcream met zachte parfumering brengt snel en makkelijk op. Tweemaal daags aanbrengen is voldoende.

SLIMCELL Anti-cellulite slimming gel cream for women

 Mail & Win!

Maak kans op een tube SLIMCELL anti-cellulite slimming gelcream ter waarde van € 59,95! Geef je complete adresgegevens + motivatie op via beautyjournaal@gmail.com

Win een 4-daagse citytrip naar New York!

Indien je het SLIMCELL product ook koopt, maak je meteen kans op een geweldige 4-daagse geheel verzorgde citytrip naar de meest bruisende metropool: New York!

(adv betekent advertorial)
 
 
 

Lees ook