shop Nivea Sun Sensitive Immediate Protect spray spf 30 Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding! Echt super voor de zeer gevoelige huid. Waterproof en je bent uitstekend beschermd tegen verbranding.Nivea Sun bevat geen filters die schadelijk zijn voor het zee-leven. Bekijken Voor de bibberaars onder ons en de ongeduldigen heeft Herome de pen uitgevonden voor de perfecte French Tip. […]

01:27 - 00:52
luistertijd 01:27 - leestijd 00:52

Voor de bibberaars onder ons en de ongeduldigen heeft Herome de pen uitgevonden voor de perfecte French Tip. De witte stift kleurt de nagelrand en parelwit zonder foutjes of strepen. Het moet in één streep voor een foutloze witte nagelrand zorgen . De lak is echt wit en we lezen dat het goed uitvloeit. Het effect belooft longlasting te zijn. je begint aan de buitenkant en trekt hem door naar binnen. Wel even en topcoat erover heen doen. De pen kost 9,95 en is vanaf eind november 2010 te koop. Wij hebben hem nog niet uitgeprobeerd overigens.

Dan het zusje KOH, uit hetzelde bedrijf: dat komt met een French Manicure die het goed zal doen rond de feestdagen. Koh Complex, geen witte of roze manicure, maar mat zwart met goud, in een mooi doosje incluis topcoat. Het heet officieel: KOH Black Matt! KOH Colour China! en KOH Top Coat Bamboo.

KOH Black Matt! geeft een mat effect op de nagels. Deze KOH Colour is verrijkt met Vitamine E voor extra verzorging van de nagelconditie. KOH China! Geeft een vleugje glamour aan de nagel. Met KOH Complex kunnen de nagellakken afzonderlijk worden gebruikt of gecombineerd voor een prachtige French Manicure. De KOH Top Coat Bamboo is de beschermer van je lak. Het doosje kost 29,95, vanaf nu te koop in een limited edition.

Lees ook