Zaterdag 25 september 2010 was de halve finale van de L'Oreal Elite Modellook ende 27ste was de finale, in de Amsterdamse discotheek Escape.

01:18 - 00:47
luistertijd 01:18 - leestijd 00:47

Zaterdag 25 september 2010 was de halve finale van de L’Oreal Elite Modellook ende 27ste was de finale, in de Amsterdamse discotheek Escape. Onze make-upexpert Lydia le Loux was erbij. Ze maakte de meisjes op en zat in de jury. Ze was behoorlijk ondersteboven van de schoonheid van de meisjes, vertelt ze ons. Ook de sfeer was erg goed. Natuurlijk was het hard werken geblazen. De meiden, in de leeftijd van 14 tot 18 jaar hebben heel wat uurtjes gestoken in het goed leren lopen op knoeperd hoge hakken, om zo elegant mogelijk op de catwalk te kunnen verschijnen. Uiteindelijk is de 15-jarige Lucette van Beek uit Kerkrade de winnares geworden.

Zij mag Nederland vertegenwoordigen in Shanghai waar op 10 oktober de internationale finale plaatsvindt. Elite Model Look heeft al veel bekende modellen voortgebracht, waaronder Cindy Crawford, Gisèle Bundchen en Yfke Sturm, zo lezen we op Nu.nl. ‘Sturm, die de prijs in 1997 won, is erg enthousiast over de nieuwe winnares. “Ze is supermooi, ik was echt onder de indruk”, vertelde het Nederlandse model na afloop. “Ze stak er echt bovenuit met haar prachtige figuur en mooie ogen.”

Foto’s uit Lydia’s snapshotalbum:

Meer artikelen met Lydia le Loux vind je hier.

Lees ook