shop Alka Deo Deze zeer basische deo is je ultieme wapen tegen zurige luchtjes in je zweet. Het werkt echt de hele dag en avond lang. Het is supernatuurlijk. Favoriet van Monique, en het won een Dutch Beauty Award. Bekijken Met een droge huid word je vaak geboren en gelukkig weten we steeds beter hoe […]

01:24 - 00:50
luistertijd 01:24 - leestijd 00:50

Met een droge huid word je vaak geboren en gelukkig weten we steeds beter hoe dit huidtype verzorgd kan worden. Zowel voor volwassenen als kinderen.

Het Franse huidverzorgingsmerk La Roche-Posay heeft een uitstekende lijn die Lipikar heet. Producten met de hoogste graad van tolerantie voor de kwetsbare huid die snel jeukt, droog aanvoelt, trekt en rood wordt. Ook bij eczeem. De Lipikar lijn bevat een zeer hoge dosering niacinamide. Een stof die wetenschappelijk zeer goed onderzocht is en een bewezen werkzaam heeft bij het versterken van de huidbarrière. Bovendien bevatten de Lipikar producten geen parfum, geen parabenen en geen kleurstoffen. Het zijn heerlijke producten als je bijvoorbeeld naast een medicinale behandeling ook graag een fijn, ultrazacht cosmetisch product wilt gebruiken. Of, en natuurlijk, wanneer je huid gewoon superdroog is, zonder dat je onder behandeling staat vanwege een huidziekte.

Lees het uitgebreide magazine en doe mee met de mail en winactie waarbij een je volledig pakket Lipikar producten kan winnen. Vertel ons jouw verhaal.

Meer nieuws over La Roche-Posay vind je ook hier:

Lees ook