shop Moroccanoil Color Depositing Mask haarkleur opfrisser Moroccanoil Color Depositing Mask frist je natuurlijke haarkleur op, of je kiest voor een leuke pink glow. Alles kan, en is uitwasbaar! Bekijken Cosmeticamerk Nivea gaat met het gamebedrijf Ubisoft een fitnessprogramma voor vrouwen ontwikkelen. Zo kunnen cosmetica en sport samen voor een mooier lichaam gaan zorgen. De […]

01:21 - 00:48
luistertijd 01:21 - leestijd 00:48

Cosmeticamerk Nivea gaat met het gamebedrijf Ubisoft een fitnessprogramma voor vrouwen ontwikkelen. Zo kunnen cosmetica en sport samen voor een mooier lichaam gaan zorgen.

De video gaat Your Shape:Fitness Evolved heten. Het wordt een trainingsprogramma voor thuis en moet ertoe bijdragen dat vrouwen een mooier lichaam krijgen en behouden. Het programma wordt ontwikkeld voor de Xbox 360, aldus vaksite CosmeticsDesign.com .

Nivea rolt de nieuwe marketingcampagne verspreid uit. In november 2010 zal de eerste videogame uitkomen, vergezeld van gesponsorde boodschappen van Nivea huidverzorgingsproducten.

Medio 2011 worden nog twee exclusieve workouts geïntroduceerd die kunnen worden gedownload. Ze zijn verzorgd door fitness- en lifestyle expert Sarah Maxwell, die door Nivea hiervoor is aangetrokken.

Voor Nivea is deze manier van marketing bedrijven een manier om een nog veel grotere doelgroep te gaan bereiken. Volgens CosmeticsDesign.com is het een teken aan de wand dat cosmeticabedrijven steeds vaker nieuwe strategieën zoeken om hun producten te communiceren. De traditionele print- en tv-campagnes zijn niet heilig meer. Steeds vaker wordt ook Internet ingeschakeld, met name de social media, om boodschappen te communiceren.

Lees ook:

Lees ook