Trind is een Nederlands bedrijf dat producten ontwikkelt voor hand- en nagelverzorging.

01:54 - 01:08
luistertijd 01:54 - leestijd 01:08

Trind is een Nederlands bedrijf dat producten ontwikkelt voor hand- en nagelverzorging. Het merk is in maar liefst 33 landen wereldwijd verkrijgbaar. Je blijft je soms verbazen als oer-Hollandse beautyjournalist…waarom kennen wij dit merk niet?? Het is notabene Nederlands! Maar zo gaat het wel vaker: er zijn Hollandse merken die groter zijn over de grens dan in ons kleine kikkerlandje, en het zijn ook die afmetingen die er letterlijk voor zorgen dat deze ondernemers hier weinig te zoeken hebben. De grote baas achter dit merk heet Patrick van Gent en hij blijkt al sinds 1988 met zijn nagelproducten de boer op te gaan. Trind is bij Etos te koop en we zijn blij dat het merk eindelijk eens een pr-bureau erop heeft gezet om het op eigen bodem meer aandacht te geven. Geen schroom, mensen, een beetje Hollands glorie vinden wij juist heel erg hip!

  Een succesnummertje van het bedrijf is het ‘Trind Perfect System’. Een serie van zes producten waarvan men zegt dat je nagels binnen twee weken weer ‘de oude’ zijn. Little polished girls….

 Nog een liefde zijn de gekleurde nagelversterkers: Nail Treatments. Ze trachten ook het vochtgehalte van de nagels op niveau te houden. Alleen van die leuke kleurtjes word je al hebberig.

 

Nog een greep uit het assortiment: Manicure & pedicure lijn, die is uitgebreid met 9 nieuwe producten. Speciaal voor in de salon. Sleutelingrediënt wordt het Lotus extract genoemd, vanwege het sterk hydraterende vermogen, voor de droge en rijpere huid. En natuurlijk is er nagellak: 24 nette kleurtjes om bij weg te dromen.

Ken jij het merk al? Vertel ons wat je ervan vindt!

Lees ook