Els van Gogh is als schoonheidsspecialiste al 40 jaar werkzaam in het vak! Ze is een autoriteit, voor consumenten maar ook voor journalisten.

01:44 - 01:02
luistertijd 01:44 - leestijd 01:02

Els van Gogh is als schoonheidsspecialiste al 40 jaar werkzaam in het vak! Ze is een autoriteit, voor consumenten maar ook voor journalisten. Huidverbetering is haar specialiteit, en daarbij besteedt ze ookveel aandacht aan een gezonde darmwerking en suppletie, voor ondersteuning van binnenuit.

Ze is net verhuisd naar een nieuw pand in Huizen, en daar heeft de kans gegrepen om haar concept uit te breiden. Ze geeft naast klassieke schoonheidsbehandelingen, ook behandelingen met IPL en verschillende soorten lasers: Nlite, Accelawave IPL, SkinTyte, Clearscan, Microlaserpeel en Breed Band Licht. Het kan worden ingezet voor de behandeling van acne, ongewenste haar groei, zonbeschadiging, couperose, rosacea, huidverstraking en verjonging.  Els noemt dit onderdeel de Skin Dimensions Therapie. Voor de huidbehandelingen werkt ze met het merk DermaQuest™ Skin Therapy, een lijn met hoogwerkzame stoffen zoals peptiden, hyaluronzuur, vitaminen en antioxidanten.  Er wordt vooral in laagjes gewerkt, en opgebouwd. Wij hebben wel eens een lijn voor thuisgebruik ontvangen en dat beviel zeer goed. Bij Els worden de behandelingen ondersteunt met peelings en dermabrasie.  

Verder werkt ze met de huidroller, een roller met naaldjes om de huid prikkels te geven nieuw collageen aan te maken. Dit is momenteel uitgegroeid tot een ware trend. Er worden injectables gegeven, cellulitebehandelingen en er zijn nu duo behandelingen mogelijk, of zelfs met kleine groepjes. Hiertoe heeft ze nu ook allerlei waterbehandelingen, en massages natuurlijk.  Meer informatie vind je op haar site.

Lees ook:

 

Lees ook