shop Pascaud Repair Complex nachtcrème Monique is groot fan van dit serum en de ontwikkelaarster ervan, Mardge Pascaud, dus ook! Deze herstellende crème stimuleert de reparatie van collageen en elastine, zorgt voor betere werking van de huideigen reparatie-enzymen, helpt bij herstel na peelings, en geeft glow aan de huid. Met o.a. foliumzuur, B-vitamines, lactobacillus (probiotica) […]

03:09 - 01:53
luistertijd 03:09 - leestijd 01:53

Merken die traditioneel bij de schoonheidsspecialiste te vinden zijn, timmeren nu ook hard aan de weg om bekender te worden bij de consument. Gelijk hebben ze, want er zijn prachtige, goed werkzame merken in dit segment te vinden. We hebben natuurlijk al de topproducten van Pascaud waar we regelmatig over schrijven, maar er is ook hannah (eveneens van Hollandse bodem), en sinds kort ook Nimue – uit Zuid Afrika.

hannah Active Lotion voor huidvernieuwing

Het laatste nieuws van hannah gaat over de Active Lotion. Een ideaal product na de zomer, wanneer de huid verdikt is onder invloed van uv-straling, wat valer van kleur wordt, maar ook droger aanvoelt. De Active Lotion is een intensief reinigende en peelende + doorbloedingsbevorderende gezichtslotion die de huid zacht en schoon maakt, zo lezen we. Het product zorgt ervoor dat de huid ontvankelijker wordt voor de huidverzorging erna. We horen de Amerikaanse cosmeticacriticaster Paula Begoun indachtig alweer gillen, want naast salicylzuur en glycolzuur zit er ook kamfer in wat desinfecterend werkt en menthol vanwege het verkwikkende karakter. Persoonlijk kunnen wij hier best mee uit de voeten. Wij zweren zelf ook bij de Clarifying Lotions van Clinique waar ook menthol in zit. Geen last van! Simpelweg omdat de formules zo zijn afgestemd dat ze bij je huidtype passen. Maar goed, wie het eng vindt, of er wel zeker weten gevoelig voor is, moet het dan maar mijden. Dit product wordt ook aanbevolen bij de acne gevoelige huid en grove porien, en natuurlijk bij een verdikte hoornlaag. Je brengt dit product op na de reiniging. Het is mogelijk dat na gebruik een lichte schilfering optreedt, als gevolg van de werkzaamheid van genoemde stoffen. 50 ml kost 20 euro. Info voorverkoopadressen via de website Huidcoach.

Nimue Glyco Mask

Dit professionele masker voor thuisgebruik geeft je huid een snelle oppepper: schoon, strak en fris. Het bevat alpha hydroxyzuur, salicylzuur, een fijne kleisoort en een plantaardig extract (sorghum bicolor) dat gezamenlijk voor een mooier uitziende huid zorgt, die ook weer zacht aanvoelt. Je kunt het 1x per week gebruiken, bij voorkeur ’s avonds, in een dunne laag. Na tien minuten afspoelen en volgen met de Nimue Conditioner en je gewone huidverzorging. Dit product is niet geschikt voor de zeer gevoelige huid en wordt ook afgeraden bij mensen die gevoelig zijn voor aspirine. Wij gebruiken zelf een aantal moisturizers van Nimue en zijn daar zeer tevreden over (Moisturiser Plus en de Moisturising dagcreme). Binnenkort lezen jullie hier ook nog een verslag van testpanellid Dorine die een Nimue gezichtsbehandeling onderging bij instituut Derma Esthetics. Op deze site vind je meer informatie.

Lees ook:

Lees ook