shop DiorShow smudge en waterproof mascara DiorShow wordt geroemd als een van de beste mascara’s ter wereld. Het is absoluut smudge- en waterproof en heeft een superborstel. Bekijken Dit kleine etuitje noemt Tweezerman (voor ons overigens ook de beste leverancier van pincetten) een eerste hulp voor wenkbrauwen. Het hulsje is slechts vier centimeter lang en […]

01:02 - 00:37
luistertijd 01:02 - leestijd 00:37

Dit kleine etuitje noemt Tweezerman (voor ons overigens ook de beste leverancier van pincetten) een eerste hulp voor wenkbrauwen. Het hulsje is slechts vier centimeter lang en past dus in elke pouch, zelfs in je broekzak. Er zit een fijn scherp pincept in, van het type Slant. Een brow mousse, waaronder het merk een wenkbrauwpotloodje verstaat. Nu zien wij geen potlood maar een mascaraborsteltje (typfout in het persbericht?), dat niet alleen kleur aan de haartjes geeft maar ze meteen in vorm kamt. Er zit een highlight potloodje in wat je net onder de wenkbrauw moet aanbrengen voor een optische lift van de wenkbrauw en een klein borsteltje voor wat extra bijkam werk.

We zijn er verliefd op. Handig is ook dat het dekseltje openklapt met een scharnier. Je raakt het dus niet kwijt. Dit cadeautje voor jezelf kost 29,95 euro. Verkoopadressen vind je via de website van Tweezerman.

Lees ook