shop L’Oréal Professionnel Serie Expert Color 10-In-1 multipurpose spray Geweldige blow-dry spray die je haar glad maakt, de kleur intensiveert en een mooie glow geeft! Geen dof haar meer! Bekijken Onlangs spraken we nog met haar tijdens het zomersymposium van Pascaud Beauty Innovations, waarvan we ook een film maakten. Beauty- en hairstylist Tom Sebastian is […]

01:50 - 01:06
luistertijd 01:50 - leestijd 01:06

Onlangs spraken we nog met haar tijdens het zomersymposium van Pascaud Beauty Innovations, waarvan we ook een film maakten. Beauty- en hairstylist Tom Sebastian is een van haar vaste klanten en we grapten wat over zijn huidverzorging. Ze is een superfrisse, elegante verschijning. Soms vergeten we gewoon dat ze pas halverwege de twintig is.

Het gaat ontzettend goed met Evelien en haar carriere. Met de prijs op zak, zal ze op 11 september ook de deuren openen van een majesteus landhuis in het landelijke Chaam, in Brabant, tegen de Belgische grens aan. De kroon op haar werk. Het instituut gaat dan ook Résidence de Beauté Evelien heten. Het zetelt in de Oude Pastorie aan de Gilzeweg 2 in Chaam.

Evelien begon al op haar 17e in een kleine salon aan huis. Na enkele maanden opende ze al een echte salon in het toen voormalige postkantoor te Chaam. Doordat Evelien zich is gaan specialiseren in het verbeteren en verjongen van de huid op een natuurlijke manier, kreeg ze er een groot aantal cliënten bij. Haar instituut wordt ook het topinstituut van Pascaud Beauty Innovations, van onze huidexpert Mardge Pascaud. Alle denkbare behandelingen van Pascaud gaan hier uitgevoerd worden, en bij Evelien zul je ook altijd als eerste de nieuwe producten van Pascaud kunnen ervaren. Tom Sebastian opent in het instituut zijn eerste haarsalon.

Bekijk hier ook de film die we maakten van de opening op 11 september 2010:

[media id=99 width=620 height=350 ]

Lees ook:

Lees ook