Pigmentvlekken kunnen op alle leeftijden ontstaan.

01:02 - 00:37
luistertijd 01:02 - leestijd 00:37

Pigmentvlekken kunnen op alle leeftijden ontstaan. Naast blootstelling aan zonlicht spelen ook andere factoren een rol bij het ontstaan van pigmentvlekken. Zo is de kans op pigmentvlekken groter bij hormonale schommelingen zoals een zwangerschap. Of wanneer de hormonale activiteit afneemt en de huid veroudert. Ook huidirritaties, bijvoorbeeld veroorzaakt door verkeerde huidproducten, kunnen het begin zijn van pigmentvlekken.

Als je eenmaal last hebt van deze donkere vlekken, is het lastig om er weer vanaf te komen. Gelukkig zijn er tegenwoordig producten verkrijgbaar waarmee je de zichtbaarheid van  pigmentvlekken kunt verminderen. Biodermal Pigmentcrème voor gezicht & hals heeft een 3-voudige werking tegen pigmentvlekken. De crème remt de aanmaak van overtollig pigment (melanine) in de huid, vervaagt bestaande pigmentvlekken én beschermt tegen het ontstaan van nieuwe pigmentvlekken.

Verkrijgbaar bij drogisterijen in Nederland voor een consumentenadviesprijs van €22,95 (50ml)

(adv betekent advertorial)

Lees ook:

Lees ook