shop Alka Deo Deze zeer basische deo is je ultieme wapen tegen zurige luchtjes in je zweet. Het werkt echt de hele dag en avond lang. Het is supernatuurlijk. Favoriet van Monique, en het won een Dutch Beauty Award. Bekijken Nooit eerder hadden wij ons erin verdiept. Het is interessant om de cijfers te lezen. […]

01:08 - 00:40
luistertijd 01:08 - leestijd 00:40

Nooit eerder hadden wij ons erin verdiept. Het is interessant om de cijfers te lezen. We hebben even wat gefilterd:

Twaalf procent van kappers die meededen aan het onderzoek is ZZP’er, zij verdienden in Q1 gemiddeld 12 duizend euro omzet incluis BTW. 44% is een bedrijf met personeel en een omzet onder de 175 duizend euro: in Q1 zetten zij 27 duizend euro om. 37% heeft een bedrijf met personeel en een omzet boven 175 duizend euro: zij verdienden 74 duizend euro.

De kleine zelfstandigen verdienden vooral aan de haarbehandelingen en maar weinig aan productverkoop: rond de 6%. De grotere bedrijven weten nog wel 10% omzet te scoren met productverkoop. Toch viel de verkoop van producten over de gehele linie bij alle bedrijven tegen, zo lezen we. Ook de totale omzetten vielen uiteindelijk negatiever uit dan men aanvankelijk had ingeschat.

Je leest hier het volledige rapport: http://anko.nl/websites/anko/docs/ANKO_Kwartaalmonitor_1e_en_2e_kwartaal_2010_webversie.pdf

Lees ook:

Lees ook