Herbalife, bekend geworden van de afslankproducten en voedingsshakes, die via overijverige consulentes op talloze manieren aan de man worden gebracht (hate it or love it), brengt nu ook huidverzorging.

02:04 - 01:14
luistertijd 02:04 - leestijd 01:14

Herbalife, bekend geworden van de afslankproducten en voedingsshakes, die via overijverige consulentes op talloze manieren aan de man worden gebracht (hate it or love it), brengt nu ook huidverzorging. Het blijkt er ook al even te zijn, maar te weinig mensen weten dat, opvallend genoeg. Het Nederlandse pr-bureau Grayling kreeg de eer om in ieder geval de pers ervan op de hoogte stellen, met als nieuwsfeit dat het assortiment nu ook is aangepast.

We kregen een tas vol op redactie aangeleverd en we dachten meteen: dit moeten meer mensen weten.Waarom? Omdat de verpakkingen er fris en rustig uitzien, omdat de producten vriendelijk geprijsd zijn in het middensegment en omdat we, de inci-lijstjes besnuffelend, hele moderne werkzame stoffen tegenkomen. Geen cosmeceuticals claims voor een huidverbetering die zijn weerga niet kent, maar eenvoudig taalgebruik, ondersteunt door bekende stoffen als squalaan, olie van zoete amandel, abrikoospit, avocado, olijf- ,  glucosamine HCI, algen en gistextracten, camelia, carnosine, urea, etc. voor hydraterende en stimulerende effecten. Het is een mix van plantaardige en synthetische stoffen, zoals gangbaar is. Zoals vrouwen het tegenwoordig graag zien: de dagverzorgingsproducten bevatten een spf 15. Er zijn cleansers voor gezicht en lichaam, dag- en nachtverzorging, oog- en lipverzorging, een scrub, handcrème en 2 soorten sprays voor het lichaam en gezicht.  De producten hebben een licht fris parfum. De prijzen variëren van 11 euro tot 58 euro voor de nachtcrème.

We willen je graag kennis laten maken met de producten en daarom verloten we een aantal prachtige pakketten ter waarde van maar liefst 296 euro! Je kent ons: we gaan ervoor:-)

Stuur je motivatie en je complete adresgegevens naar info@beautyjournaal.nl  Deze vragen moet je daartoe beantwoorden:

Alleen volledige inzendingen dingen mee naar de prijs.

Lees ook