Kruidvat meldt in het persbericht van juli 2010 vol trots dat het een nieuwe huidolie heeft die speciaal ontwikkeld is voor het verminderen van littekens en striae.

01:54 - 01:08
luistertijd 01:54 - leestijd 01:08

Kruidvat meldt in het persbericht van juli 2010 vol trots dat het een nieuwe huidolie heeft die speciaal ontwikkeld is voor het verminderen van littekens en striae. De bijzondere formule helpt ook tegen huidveroudering en een droge huid. De resultaten zijn na drie maanden gebruik zichtbaar. En men claimt de eerste Nederlandse drogisterijketen te zijn die een eigen merk ‘beauty oil ‘ heeft. Het product kost 5,95.

Je mond valt open. Hoe geraffineerd. De verpakking ademt Bio Oil en kijkend naar de ingredienten komt het ook verdacht dicht in de buurt. We hebben de Nederlandse distributeur van Bio Oil maar eens om een reactie gevraagd. Per e-mail laat adjunct directeur commercie van Remark Group Hajo Meijer ons weten: ‘Zoals bij vele succesvolle producten volgen hier Private labels van. Ook bij Bio-Oil konden we hier op wachten. Het mooie van Bio-Oil is het feit dat erg veel mensen fan en ambassadeur zijn door de goede resultaten middels  het gebruik van het product. Kruidvat is overigens niet de enige met een eigen product. Ook DA heeft er al langer een. Het unieke ingredient ontbreekt waardoor het niet lijkt op Bio-Oil. De resultaten hiervan zien we o.a. met het private label product van DA. Onlangs heb ik nog een DA ondernemer gesproken, waarbij de verkopen dit jaar: 55 (Bio-OIl) versus 1 (DA Private label) waren. Jammer dat ze denken een gelijkwaardig product op de markt te brengen. ‘ Senior Product Manager Bianca van Felius vult nog aan dat het Kruidvat product veel vetter is en niet goed in de huid trekt.’

We gaan maar eens smeren met Kruidvat….

(bron foto kruidvat beauty oil)

Lees ook:

Lees ook