shop Eucerin Dermo Capillaire Kalmerende Hoofdhuidbehandeling met 5% Urea Eucerin Dermo Capillaire Kalmerende Hoofdhuidbehandeling met 5% Urea Bekijken Hoe 1999 is het eigenlijk om nog altijd een kat en muisspelletje te (moeten) spelen als het gaat om plastisch chirurgische ingrepen en het lichtere werk zoals de injectables. In het vorige decennium was het normaal om […]

02:32 - 01:31
luistertijd 02:32 - leestijd 01:31

Hoe 1999 is het eigenlijk om nog altijd een kat en muisspelletje te (moeten) spelen als het gaat om plastisch chirurgische ingrepen en het lichtere werk zoals de injectables. In het vorige decennium was het normaal om te ontkennen dat je iets had laten doen, omdat je niet wilde toevoegen dat je problemen had met je ouder wordende uiterlijk. Toen werd het sexy en kon het niet hard genoeg van de toren geschreeuwd worden, met prijs al, en vooral met dokter en al. En nu raakt het weer in zwang, omdat men het alweer old skool vindt om nog iets aan je uiterlijk te laten doen. Vooral jonge mensen zouden het niet meer cool vinden – een ouwe kop hoort erbij als je 50 of 60 of 70 bent. Ze vinden het plastic ofwel nep.

Toch blijft het ook leuk giswerk: heeft ze wel….of heeft ze niet….Soms heeft het namelijk ook iets heel erg irritants, vooral als een gezicht is platgespoten, en je geen normaal gesprek meer kunt voeren omdat je geen non verbale taal meer kunt lezen.

Maar dan Teri Hatcher (45), van Desperate Housewives. Hoe desperate is ze zelf dat ze op Facebook foto’s moet laten zien waaruit zou blijken dat ze niet meer Botoxt? Hurrah, ze kan (weer) grimassen maken, laat ze de wereld zien. Nu ja, je ziet nog altijd een out of space rimpelig oppervlak in het gebied waar ooit de Botoxjes veelvuldig ingingen, dat wel. Geeft niet hoor, heb ik geen problemen mee (sterker nog: overweeg zelf een spuitje om eens te ervaren wat het is!). Wat irritant is dat ze zichzelf verdedigt. Waarom zou je??? Oh, wacht, ze wil een punt maken: vrouwen laten zien dat je gewoon jezelf kan zijn. In de badkamer, wel te verstaan. Privately.

De leukste badkamerfoto. Win een cosmetica pakket!

Leuk is het trouwens wel om jezelf in de badkamer te fotograferen. Deed ik (46) onlangs ook nog op vakantie, ’s ochtends of zo met fijn Polletje Piekhaar. Heb jij ook zo’n leuke, verschrikkelijke, maffe, aandoende, whatever, badkamerfoto. Stuur hem ons toe! De leukste inzending wint een fijn pakket cosmetica naar keuze! Stuur je foto, verhaaltje en adresgegevens naar info@beautyjournaal.nl

Lees ook:

 

 

Lees ook