shop Paula’s Choice Skin Perfecting 25% AHA + 2% BHA Exfoliant Peeling Deze milde, afspoelbare peeling geeft je huid een frisse glow en gladde textuur. Ook voor de gevoelige huid. Bekijken Klik op het artikel om het vergroot te lezen. Dominique werd onlangs naar Duitsland ingevlogen door Sylvie om haar make-up te doen voor haar […]

00:55 - 00:33
luistertijd 00:55 - leestijd 00:33

Klik op het artikel om het vergroot te lezen.

Dominique werd onlangs naar Duitsland ingevlogen door Sylvie om haar make-up te doen voor haar werk tijdens de talentenshow Das Supertalent. Er waren drie dagen opnamen, waar hij bij was, zo vertelde hij ons.

In reactie op het artikel in Prive online bij De Telegraaf laat hij ons weten: ‘Ik vind het een hele eer dat ik gevraagd ben door Sylvie om nu haar make-up te mogen doen. Het was super en ik vind haar al bloedmooi. Dat er nu zo’n ophef wordt gemaakt is onzin. Ik heb respect voor Mari voor wat hij doet en heeft gedaan. En daarbij is Mari een hele aardige man. Mari is Mari en ik ben Dominique en ik werk weer op mijn eigen manier.’

Lees ook:

Make-up tips van Dominique

Lees ook