Dominique laat ons weten dat hij ontzettend genoten heeft van de drie dagen die hij in de nabijheid van het kersverse echtpaar op Ibiza heeft doorgebracht. Dag 1 stond in het teken van feesten en voor Charlotte ook van het testen van de beste make-up voor haar grote dag. Dominique vertelt ons dat hij daar […]

02:30 - 01:30
luistertijd 02:30 - leestijd 01:30

charlotte heitinga makeupDominique laat ons weten dat hij ontzettend genoten heeft van de drie dagen die hij in de nabijheid van het kersverse echtpaar op Ibiza heeft doorgebracht. Dag 1 stond in het teken van feesten en voor Charlotte ook van het testen van de beste make-up voor haar grote dag. Dominique vertelt ons dat hij daar wel een middagje voor heeft uitgetrokken. ‘Je wilt toch weten waar Charlotte zich prettig bij volet, wat ze echt mooi vindt en wat bij haar trouwjurk pastte. Het was fijn te horen dat ze me de totale vrijheid wilde geven. Iets mooiers kan een make-upartist zich natuurlijk niet wensen.’

Dominique’s plan was om het gezicht van Charlotte zoveel mogelijk te laten stralen, ‘en dan vooral ook haar prachtige grote groen-charlotte in haar bruidsjurkblauwe ogen.’ Op de grote dag zelf heeft hij ze opgemaakt in een smokey eye met een zacht bruine tint: ‘verschillende bruinnuances en beige tinten en in de ooghoekjes een highlighter. De eyeliner heb ik in de binnenste oogrand gezet met een donkerbruin potlood (favoriet Lancome) en de make-up afgemaakt met lekker veel zwarte mascara. Ze heeft veel wimper, practig, en daartussen heb ik zelfs nog wat nepwimpers geplaatst. Haar huid heb ik heel natuurlijk gelaten en hier en daar wat glans met highlighting poeder gegeven. In plaats van een blusher heb ik een bronzing powder gebruikt zodat ik haar gezicht zowel een beetje kleur kon geven als kon shapen. De mond is ingekleurd met een nude colour met gloss uit de nieuwe MAC collectie.

Natuurlijk heb ik zoveel mogelijk waterproof make-up gebruikt, want hoewel Charlotte riep dat ze niet zou gaan huilen, vloeiden de tranen al zodra ze alleen al haar vriendinnen zag. 

Wat ik nog met John heb gedaan? Alleen wat gepoederd in het gezicht. Ik hou niet van veel make-up bij mannen. Ik draag zelf ook nooit make-up. Mazzel: zowel John als ik hebben Indisch bloed:-)’

Nog een paar foto’s uit het album van Dominique over het Ibiza weekend (klik erop voor vergroting):

dominique is er klaar voor

 

 

 

 

 

 

 

Dominique is er klaar voor!

dominique met sylive en styliste danie bles

 

 

 

 

 

Dominique met Sylvie van der Vaart en styliste Danie Bles

bruiloft heiting op strand ibiza

 

 

 

 

 

 Snapshot van huwelijksvoltrekking op het strand van Ibiza

Lees ook:

Bekijk hier Dominique’s werk bij de bruiloft van Renate Verbaan (juli 2011)

 

Lees ook