Ik hou van H2O+ en ik ben daarom reuzeblij dat ik deze keer de Sea Mineral Scrub mag uitproberen.

02:35 - 01:33
luistertijd 02:35 - leestijd 01:33

H2O sea mineral scrubIk hou van H2O+ en ik ben daarom reuzeblij dat ik deze keer de Sea Mineral Scrub mag uitproberen. Het merk staat bekend om de fijne geuren en subtiele texturen. Heerlijk voor de zomer!

Oprichtster van H2O+ product is Cindy Melk Ze ontwikkelde dit concept in 1989. Het was haar streven om de helende werking van natuurlijke ingrediënten uit de zee op een goed werkzame manier in cosmetica op te nemen. Haar Sea Mineral Complex™ met vitaminen, enzymen en ingrediënten uit de zee belooft je huid een natuurlijke glans te geven. De producten werken sterk hydraterend en verzorgend, zonder de poriën te verstoppen.

H2O+ gebruikt een heerlijke geur voor haar producten. Mijn tube scrubcreme ruikt echt zo heerlijk fris als de zee. H2O+ sea mineral scrub belooft de dode huidcellen en dofmakende onzuiverheden op te ruimen, zonder de huid te irriteren.

Het is een milde scrubgel met kleinde ronde korreltjes, bestaande uit  een Sea Mineral Complex ®, wakame zee-extract en zeevenkel.  Wakame is een zeewier, dat wordt gevonden langs de Aziatische kustlijnen. Het is rijk aan verstevigende en beschermende vitaminen en mineralen. Zeevenkel bevat voedende vitaminen A, C en E. Zeevenkel helpt de aanmaak van collageen en elastine te versterken. De bloedsomloop verbetert en de huid krijgt hernieuwde energie. Zeevenkel bezit antioxiderende, desinfecterende en ontstekingsremmende eigenschappen die de geïrriteerde huid kalmeren.

Sajieda (29) concludeert:

Ik ben erg tevreden over de H2O+ sea mineral scrub. Het is een lichte gel met fijne korreltjes. Deze gel heb ik op natte huid aangebracht en met kort draaiende bewegiging aangebracht. Als je H2O+ sea mineral afspoelt zie je al een heel verschil. Mijn gezicht glimt, voelt erg zacht en schoon aan. In de claim wordt al aangegeven dat H2O+ er voor zorgt dat je huid een natuurlijke glans krijgt en dat is bij deze bewezen.

Je hoeft de producten van H2O+ niet allemaal samen te gebruiken, maar je mag het ook mixen met andere producten die jezelf prettig vindt. Het is een unisex product, dus ook goed te gebruiken door mannen. Ik geef dit product een dikke 10!

De H2O+ sea mineral scrub 120 ml kost 18 euro en is verkrijgbaar via de H2O website www.h2oplus.nl, apotheken en Ici Paris XL.

Lees ook