Plakband voor een oogliftMake-upartist en voormalig model Victoria McGill haalde de internationale media met haar eyedefining oogstrips, stukjes medische plaktape die je in de arcadeboog van het bovenooglid plakt, waardoor die huid een lift krijgt en het bovenooglid ineens breder lijkt met als direct gevolg: een jongere oogopslag.

02:17 - 01:22
luistertijd 02:17 - leestijd 01:22

Plakband voor een ooglift

Make-upartist en voormalig model Victoria McGill haalde de internationale media met haar eyedefining oogstrips, stukjes medische plaktape die je in de arcadeboog van het bovenooglid plakt, waardoor die huid een lift krijgt en het bovenooglid ineens breder lijkt met als direct gevolg: een jongere oogopslag. Volgens haar kan je je oogmake-up er gewoon overheen aanbrengen, en klaar is Kees.

Het product is bedoeld voor hangende oogleden danwel uitgezakte wenkbrauwen. Het effect is natuurlijk tijdelijk, want plakketjes eraf en je bent weer de oude. De strips kosten tussen de 26 en 32 US dollar. Wij zijn razendbenieuwd of en hoe dit werkt. Dus mocht jij ze bestellen, laat ons weten wat je ervan vindt! Bekijk hier ook nog het promo-filmpje.

 

Glans op je benen zonder panty!

Prtty Peashun Skin Tight Bodylotion heeft deze eveneens Amerikaanse make-upartist Bethany Karlyn haar product genoemd. Een lekkere bag voor bodycreme, op natuurlijk basis met de geuren van etherische olien, die een mooie glans op je huid nalaten. Zelfs zo fijn, dat je panty’s hierdoor in de warmte echt kunt thuislaten. Nu zijn Hollandse vrouwen al een van de weinigen die gewoon het lef hebben om in de zomer met blote benen naar de zaak te gaan (nee, echt waar, in veel landen is dat niet gebruikelijk, nog steeds niet), en daarom was dit idee van Bethany Karlyn geboren.

Wij wat er zo leuk aan vinden is het totale concept. De verpakking, de gave website, de cocktail. Je krijgt serieus het idee dat je een bijzonder product in handen hebt dat er ook nog eens heel fashionable en milieuvriendelijk uitziet, terwijl er natuurlijk veel meer bodyglansproducten op de markt zijn. Het visuele gevoel is ijzersterk en daarom geven we haar een pluim! de cocktail van plantaardige olien en glansdeeltjes heeft een redelijk stevige structuur, waardoor het in een klimaat met een hoge luchtvochtigheid weleens plakkerig zou kunnen gaan aanvoelen op je huid. Iets om rekening mee te houden. Maar verder…is het wat ons betreft wachten op een distributeur in Nederland die dit gaat oppakken. Aanbevolen door BeautyJournaal!

Lees ook