We spreken hem deze ochtend even kort terwijl hij in de lift van het hotel staat om met de boottocht mee te gaan.

02:30 - 01:30
luistertijd 02:30 - leestijd 01:30

heitinga en zenden op hun huwelijkdominique werkt vlekje weg bij charlotteWe spreken hem deze ochtend even kort terwijl hij in de lift van het hotel staat om met de boottocht mee te gaan. Hij is klinkt als behoorlijk in de wolken en vertelt ons: ‘Niet dat ik trouwplannen heb, maar als ik het zou doen…..dan wordt het Ibiza, en juist daar op het strand van Salinas waar de zon zo adembenemend ondergaat. Er waren zoveel gasten, en ook zoveel pers aanwezig gisteravond tijdens de trouwplechtigheid. Heb je me nog gezien op RTL Boulevard?’ Wij in ieder geval niet, omdat we op onze eigen vakantiebestemming geen NL tv hebben, gelukkig wel tussen de windvlagen door wireless internet connecties, mobiele verbindingen en voldoende elektriciteit – dat wil ook nog wel eens tegenvallen aan de Kretenzische zuidkust namelijk.

bruidspaar heitinga snapshot van dominique samuelTerwijl Dominique de zoveelste celeb tegen het lijf loopt, nog net kan roepen dat het hard werken is, hoe zeer dat het ook niet mag lijken, en onze verbinding wegvalt, checken we nog even wat snapshots van hem. Charlotte-Sophie in haar Elie Saab jurk – de ontwerper is zeer favoriet bij voetbalvrouwen. En hopen we later deze week nog wat leuke make-upshots te krijgen en meer verhaal! We lezen in ieder geval op internet dat SBS deze vrijdag uitpakt met specials over de bruiloften van Heitinga en morgen van Sneijder.

Natuurlijk nog even een snapshot van alle mooie meiden op het huwelijksfeest, waaronderHeitinga bruidsmeisjes styliste Dani Bles die alle kleding verzorgde, en Sylvie van der Vaart, de vrouw van voetballer Rafael van der Vaart.

En deze foto vindt Dominique ook een giller: genomen door een Spaanse krant waarop te zien is hoe hij de laatste hand legt aan de make-up van Charlotte voor de officiële bruidsfoto’s.

Dominique in Spaanse krant voor Heitinga huwelijk

Tot slot kun je wel raden wat het favoriete haarmerk van Dominique is om het lange haar van Charlotte in gezond glanzende golven om te toveren: Bumble & Bumble. We zien de surfsprayDominique's haar spullen voor Heitinga huwelijk Bubmle and Bumble dominant in beeld en groot gelijk heeft hij, het is de beste spray om je haar wat stugger te maken voor een verleidelijke beachy look. We love this product!

(voor vergrotingen kun je gewoon op de foto’s klikken).

Bekijk ook deze foto’s van Dominique en het huwelijk van Heitinga op Ibiza

Lees ook