Onlangs vertelde hij al hoe onder invloed van high definition tv en cameralenzen de zg. HD make-up zijn intrede doet. Mooie cremige texturen met een zijdeglans, gevormd door ultrafijne siliconen en pigmenten. Ze geven de huid ook in close-up een mooie flawless look. Dominique is dol op creme producten: het smeert fijn uit, en geeft […]

01:27 - 00:52
luistertijd 01:27 - leestijd 00:52

Onlangs vertelde hij al hoe onder invloed van high definition tv en cameralenzen de zg. HD make-up zijn intrede doet. Mooie cremige texturen met een zijdeglans, gevormd door ultrafijne siliconen en pigmenten. Ze geven de huid ook in close-up een mooie flawless look.

Dominique is dol op creme producten: het smeert fijn uit, en geeft altijd een frisse look met een subtiel glansje. Hij vertelt ons: ‘Kijk nu ook naar ons Nederlands Trots Ellis Faas, die een gehele collectie rond creme producten heeft opgezet. Prachtig, en het werkt ook lekker snel.’

Volgens Dominique kun je met creme texturen ook veel makkelijker shapen, en shapen vindt hij een must om gezichtsvormen net die extra illusie te geven die het nodig heeft om nog mooier uit te komen. ‘Vooral voor dagelijks gebruik, want het oogt heel natuurlijk.’ Hij vervolgt: ‘Foundation over je hele gezicht is passé. Kies dan nog liever voor een gekleurde dagcreme. En anders: breng alleen daar foundation aan, waar het nodig is. Wist je dat je met 2 kleuren al kan shapen?  Om diepte te geven aan je gezicht.’

Lees ook:

Heb jij een make-up vraag aan onze Dominique? Stuur hem naar info@beautyjournaal.nl, ovv Dominique!

Lees ook