Het (inmiddels) Nederlandse haarverzorgingsmerk Fuente heeft een anti-aging masker voor je haar ontwikkeld.

01:49 - 01:05
luistertijd 01:49 - leestijd 01:05

Het (inmiddels) Nederlandse haarverzorgingsmerk Fuente heeft een anti-aging masker voor je haar ontwikkeld. De makers zijn van mening dat niet alleen je huid, maar ook je haar wel zoiets kan gebruiken. Fuente heeft fijne producten, hoewel sommige daarvan wel heel exorbitant hooggeprijsd zijn, zoals hun truffelshampoo met komeet-mineralen (…)  – denk ruim 200 euro. Voor elk wat wils, zullen we maar zeggen! Dit haarmasker bevat een hoge dosering hydraterende en verzachtende stoffen die door de haarschacht heendringen en de haren van binnenuit weer een boost geven. Je hoeft het maar eens in de drie tot vier weken te gebruiken om er volop van te genieten. € 47,50.

Het eveneens Nederlandse haarmerk Keune heeft in de zonnelijn een serum met vitamine E en UV-filter dat vooral snel pluizig wordend haar overdag in bedwang houdt. Ook fijn als je haar neigt te splijten. Je haar krijgt een sterke glans en een lekker geurtje. 25 ml kost € 17,95. Kijk in dezelfde lijn ook even naar de andere producten, zoals een haarolie voor in de zon en de gecombineerde hair/body shampoo – vooral dat laatste is altijd handig tijdens de vakantie: scheelt weer extra producten in de beautycase.

Aveda biedt onmiddellijke herstelkracht met de Damage Remedy Daily Hair repair. Een leave -in behandeling die je haar ontwart, beschermt tegen warmte-styling en veilig is voor gekleurd haar. Styledirector Antoinette Beenders van Aveda noemt het een dagelijkse vitamineboost voor je haar. Er zit een mix van graanproteinen in met soja olie en essentiele olien. Goed nieuws voor de fans van Aveda (haar) producten dus. De royale tube van 100 ml kost 29 euro. Op je lijstje zetten dus.

Meer haarverzorging voor in de zomer lees je hier!

Lees ook