Een lezeres stelt de volgende vraag: In het infoboekje van Pascaud las ik dat mesotherapie ook ingezet kan worden voor het haar. Echter de informatie is vrij summier: De cocktail Hairstim-56:  Cocktail met 56 biologische ingrediënten voor gezonder haar. Voedt en stimuleert en verbetert de haar en hoofdconditie. Versterkt haargroei, laat het formaat van de […]

03:25 - 02:03
luistertijd 03:25 - leestijd 02:03

Een lezeres stelt de volgende vraag:

In het infoboekje van Pascaud las ik dat mesotherapie ook ingezet kan worden voor het haar. Echter de informatie is vrij summier: De cocktail Hairstim-56:  Cocktail met 56 biologische ingrediënten voor gezonder haar. Voedt en stimuleert en verbetert de haar en hoofdconditie. Versterkt haargroei, laat het formaat van de haarfollikels toenemen en stopt haarverlies.

Ik wil graag weten of het geschikt zou zijn voor mijn haar. Het groeit niet goed terug. Volgens de dermatoloog die een haartest heeft gedaan ‘hebben de haarwortels een flinke tik gekregen’ Op mijn verzoek om verdere uitleg kreeg ik enkel te horen dat de oorzaak niet te achterhalen is.

Mesotherapie voor mooier haarIk heb pakweg 40% minder haar dan voordat dit begon en een deel van mijn haar doet ‘raar’. Vreemde  kronkels in mijn normaal gladde haar(waarschijnlijk omdat het collageen verhardt is) maar ook dunner en poreus. Het zal de meeste mensen nog niet echt opvallen maar ik ben vooral bang voor hoe het verder gaat en wil dit graag een halt toe roepen indien mogelijk.

Gezien het feit dat ik er soms erg slecht op reageer voel ik er niet veel voor om medicijnen te gaan slikken. Aangezien de mesotherapie de werkzame stoffen dieper in de huid brengt (dichter bij de haarwortels) kan ik me voorstellen dat dit zou kunnen werken. Wat me aanspreekt zijn de 56 natuurlijke ingrediënten en het feit dat het de haarwortels zou verdikken, dáár gaat het immers om. Kan Mardge iets meer vertellen over de resultaten die ze gezien heeft en in welke gevallen? Aan hoeveel keer therapie moet ik denken en in welke frequentie. En (ook heel belangrijk) wat zouden de kosten zijn.

Mardge Pascaud vertelt:

‘Mesotherapie om het haar weer steviger en gezonder te maken kan goed werken. Vooral als het gaat om zwak haar na ziekte of medicatie, beginnende haaruitval, dunner wordend haar( door verouderingsproces, te kort aan voedingsstoffen of slechte doorbloeding van de hoofdhuid e.d.) Wat we doen is dat we oppervlakkige prikjes zetten met een cocktail die de hoofdhuid en het haar stimuleert weer voller en gezonder te worden.

Niet alleen bij vrouwen maar ook bij mannen passen we het toe met goede resultaten. Onze cocktail Hairstim-56  bevat o.a. co-enzymen, vitamines, aminozuren, mineralen, nucleotides en peptides. Er zijn 5 tot 10 behandelingen noodzakelijk.  Het zorgt voor: kwaliteit van de hoofdhuid verbetert waardoor het haar steviger wordt, het formaat van de haarfollikels neemt toe, haaruitval stopt, haar wordt dikker.

Natuurlijk is de oorzaak van het zwakkere of mindere haar wel van belang.
Als het hormonaal is dan zal ook dat onder de loup moeten worden genomen. De meeste salons vragen voor een mesobehandeling met Hairstim-56 iets minder , zo rond de 150 euro per keer. maar inderdaad zijn er altijd wel een aantal behandelingen nodig. Hoeveel is erg variabel. Maar een investering van 750 euro is iets waar je zeker aan moet denken.’

Hartelijke groet,

Mardge

Heb jij ook een vraag aan huidspecialiste Mardge Pascaud? Stuur hem naar info@beautyjournaal.nl, ovv Mardge.

Lees ook