80% is tevreden over beautyjournaal site in het algemeen en meer dan de helft daarvan ook nog eens zeer tevreden.

02:50 - 01:42
luistertijd 02:50 - leestijd 01:42

  

80% is tevreden over beautyjournaal site in het algemeen en meer dan de helft daarvan ook nog eens zeer tevreden.

Leuke onderwerpen, vernieuwend. Ook goed dat er aandacht wordt besteed aan wat er is bewezen in onderzoek

Wat mij het meest aanspreekt, tevens verrast…is dat er een persoonlijk contact is..! En dat is geen “valse lucht”contact..je krijgt werkelijk hele zinnige hulp/antwoorden! Verder ben ik erg blij dat ik via deze site Up-to-date blijf!
Thnx..!! Ga zo door!

Ik vind jullie beautyportal erg goed en ik ben buitengewoon tevreden over de kwaliteit, diversiteit, onafhankelijkheid, inhoudelijkheid/ diepgaandheid en actualiteit van jullie artikelen. Daarnaast waardeer ik heel erg de kritische en nuchtere blik van BeautyJournaal. Echt een verademing tussen alle beautybeloften en claims

Jullie website is de beste; duidelijk en direct. Niet provocerend, maar intelligent in hulpzame info, en waar onzin niet vaak voorkomt.

De website is zo goed is dat het een hit kan worden bij industrie-lezers alswel de consumers.

67% leest het nieuws dagelijks van de respondenten

De actualiteit en de servicegerichtheid van het totale team scoort een goed tot zeer goed zelfs:

Door veelal aanvullende info kun je een produkt van een heel andere kant bekijken waar je voor die tijd niet bij hebt stilgestaan

Ik zocht er niet speciaal naar, maar de site is niet alleen beter dan ikn had gehoopt, ook leuker

Het eerste wat ik rond lunchtijd doe is jullie nieuwsbrief lezen!

Jullie zijn tenminste echt kritisch, schrijven genuanceerde artikelen en leggen de scheikunde achter bepaalde stoffen en marketingkreten uit. Toch blijft het geheel luchtig genoeg door geinige miniartikeltjes tussendoor.

En onze films: daarvan vindt tot nu toe 15% ze zeer goed en 43% geeft ze een goed!

Boeiende interviews, visueel aantrekkelijke opnames, en inhoudelijk interessante en actuele onderwerpen. Een goede aanvulling op de artikelen.

45% geeft aan dat ze de reviews op onze site regelmatig gebruikt bij de aankoopbesluitvorming

Gewoon 1000% vertrouwen in jullie..!

60% vindt de informatie en serviceverlening (persoonlijk contact, behulpzaamheid bij vragen en problemen) goed, waarvan een derde ook nog eens heel goed.

Ik vind jullie zeer hulpvaardig bij het beantwoorden van e-mails en vragen. Ik waardeer het zeer dat ik altijd ontzettend snel en vriendelijk een reactie van jullie krijg welke bovendien relevant en waardevol is. Jullie service- en informatie verlening steekt echt met kop en schouders boven andere beauty sites uit.

****************************

Natuurlijk zal binnenkort het complete onderzoek met alle reacties vrijgegeven worden, maar daarvoor hebben we nog wel meer respondenten nodig. Dus doe mee als je dit portal een warm hart toe draagt! Je kunt de enquete anoniem invullen: klik hier!

 

Lees ook