Harriet: ‘Geheel ontspannen zit ik op mn werk stapels weg te werken, want gister hebben we een dag doorgebracht bij Pascaud Beauty Innovations.

03:14 - 01:56
luistertijd 03:14 - leestijd 01:56

BeautyJournaal testpanel bij Mardge Pascaud

Harriet:

‘Geheel ontspannen zit ik op mn werk stapels weg te werken, want gister hebben we een dag doorgebracht bij Pascaud Beauty Innovations. Ik heb een L3 laserbehandeling ondergaan van een uur en het (tijdelijke) resultaat daarvan was zo indrukwekkend dat ik mijn geplande behandeling van injectables heb uitgesteld en een kuur ga doen bij Pascaud.’

Sabine:

‘Wat een feest! Niet alleen mijn mede testpanelgenoten ontmoeten, maar ook een dag lang in de watten gelegd worden. We krijgen een fascinerende uitleg over Pascauds tuintje: om de huid mooi te houden, dus te laten laten bloeien, zul je moeten schoffelen, vocht moeten toebrengen, af en toe mesten en zorgen voor veel licht. En ik word heerlijk ingepakt met peelings en maskers. Wat ziet mijn huid er schoon, strak en fris uit. Ik ben overweldigd.’

Dorien:

‘Een vriendin met wie ik ’s avonds in de schouwburg heb afgesproken en die niets weet van mijn beautydag, zegt spontaan als ze me ziet “Hé Dorine, wat zie je er mooi uit! Had je een belangrijke werkafspraak vandaag die uitstekend verlopen is? Je straalt.” Ik voel me ’vederlicht’ zo gelukkig ben ik met het opvallende resultaat van de L3 laser. Ik hoop dat het effect héél lang zal aanhouden!’

Rona:

‘Het is echt ongelooflijk wat een verbetering er is opgetreden, terwijl de producten eigenlijk maar zo kort op mijn huid hebben kunnen inwerken. Ik heb veel minder lijntjes, mijn huid ziet er écht jonger en ontspannen uit en heeft meer spankracht. Bovendien zijn de (pigment) plekjes beduidend minder en rode vlekjes vervaagt. Naar mijn idee heeft mijn huid er in jaren niet zo goed uit gezien en ik ben dan ook helemaal om. Ik wil het Pascaud concept wel van de daken schreeuwen om iedereen de kans te gunnen dit te ervaren.’

Gerti :

De L3 laserbehandeling was tot mijn verrassing heerlijk ontspannend. Eerst werd de ene helft van mijn gezicht behandeld zodat ik het verschil kon zien. Zo op het eerste gezicht niet opzienbarend, maar de neuslippenplooi was minder lang en mijn wang leek iets voller. Nadat ook de andere helft gelaserd was en ik rechtop ging zitten, voelde ik de verandering pas echt. Alsof ik net twee weken op vakantie was geweest. En dat terwijl ik die nacht maar vijf uur geslapen had. Mijn huid voelde steviger en had meer spankracht. Bij elke beweging was dat te voelen. Wow! Dit had ik echt niet verwacht.

Jolanda:

‘Het was een intensieve en lange dag, ik heb die nacht diep geslapen en de volgende dag was ik superfit en goed gewerkt. Het grappige is dat ik na een week me nog zo goed voel. De kennismaking met de vrouwen van het testpanel en het team van Mardge Pascaud was erg leuk en inspirerend.’

 

 

 

Binnenkort komt de film uit die we over deze dag maakten!

 

Lees ook:

Lees ook