shop Molton Brown Delicious Rhubarb & Rose Eau de Toilette Deze eau de toilette is fris en romig tegelijk. Topnoten van grapefruit en yuzu vallen samen in een zacht boeket van rabarberblad en roos. In de basis vind je een romige werveling van vanille, muskus en gesponnen suiker. Heerlijk! Bekijken Mooi in deze nieuwe trend […]

01:34 - 00:56
luistertijd 01:34 - leestijd 00:56

Mooi in deze nieuwe trend past bijvoorbeeld de do it yourself creme van L’Occitane, een potje met een concentraat met olijfolie, een zakje met nog meer plantenolien, wassen en bindmiddel plus natuurlijke parfumstoffen, een leeg potje waarin het mengsel gaat, een mini garde en een spatelje voor het opbrengen. Deze Ma Creme kun je hoogstens zes weken bewaren, en wel in de koelkast. Het is een ontzettend leuk gebaar, om dat zo zelf te maken, althans, je krijgt het gevoel het zelf te maken, want alles is natuurlijk al zodanig chemisch voorbereid dat je met roeren klaar bent.  De stoffen zijn eco-gecertificeerd. De kracht is gelegen in de hydraterende eigenschappen. Trouwens, ook de Egaliserende anti-verouderingscreme van Olaz Definity kun je onder deze trend scharen: ook dat zijn twee samenstellingen die pas uit de pompverpakking bij elkaar komen.

In stuk dat op Cosmetics Design staat, noemt Lewis ook nog te blenden vloeistoffen van onder andere Shiseido. Dit lijkt ons niet echt nieuw. We kennen ook vloeistoffen en emulsies van Clarins die je moet schudden, mengen, en zo voort. In de cleansingcategorie zie je dit soort producten ook vaker.

Hier vind je ook nog een leuke trendpresentatie van deze trendwatcher over natural trends in cosmetics, en de zegeviering van de wortel in cosmetica (hihi….)!

Lees ook:

Lees ook