Op 6 mei 2010 zond Llink een programma uit met als thema ‘haar’, van de vele euro’s die in de shampoomarkt worden verdiend, tot kaalheid en eventuele trics om het allemaal beter te laten lijken. Onze expert Ids Boersma trad er ook in op als haardeskundige. Je bekijkt de gehele uitzending hier – wel even […]

01:01 - 00:36
luistertijd 01:01 - leestijd 00:36

Ids Boersma bij LlinkOp 6 mei 2010 zond Llink een programma uit met als thema ‘haar’, van de vele euro’s die in de shampoomarkt worden verdiend, tot kaalheid en eventuele trics om het allemaal beter te laten lijken. Onze expert Ids Boersma trad er ook in op als haardeskundige.

Je bekijkt de gehele uitzending hier – wel even doen want het is leuk!

Thema’s: wat is de impact van haar, goedkope of dure shampoo’s, wassen of niet, wat doe je tegen kaalheid: met medicijnen of een pruikje. Aan het eind krijgt de kalende presentator inderdaad een heel gaaf pruikje op….het werkt. Hij ziet er meteen tien jaar jonger uit, en sexier.

Wil jij meer weten over Ids Boersma en over haaruitdunningsproblemen? Hier vind je alles! (interviews, een film over een consult met een vrouw bij hem, Q & A’s). Wil je hem ook een vraag stellen? Stuur hem dan naar info@beautyjournaal.nl, o.v.v. Ids.

Lees ook