Gaat ze echt centimeters verliezen?

02:56 - 01:46
luistertijd 02:56 - leestijd 01:46

Vichy DP Neovadiol Gf‘Mijn gewicht is in het verleden (studententijd) op dramatische hoogtes geweest ( 86 kilo) om na een zeer dapper dieet op een magere 58 uit te komen. Tegenwoordig schommel ik rond de 64 kg. Ik voel me mooi, maar blijf die uitstekende hobbels aan de zijkanten van mijn benen houden, ter hoogte van de eveneens “ronde “billen. Uiteraard zijn de hobbels voorzien van  een klassieke sinaasappelhuid! Ik heb nou eenmaal lichaamsdelen die minder goed reageren op dieten (billen, buik, heupen en dijen).

Vichy claimt dat de Cellu Destock doeltreffend juist deze zones aanpakt. Pure Caffeine ( 5%) start de actieve vetverbranding en  lipocidine schijnt een eiwit te stimuleren dat (als ik het goed begrijp) de vetverbranding in werking zet ten tijde van beperkte calorie inname en vetopslag voorkomt. Daarnaast zitten er verzorgende bestanddelen in de creme.die zorgen voor een zachte en stevige huid.

De verpakking zegt mij dat ik binnen 7 dagen een gladdere huid heb, met zichtbaar minder cellulite en een verbeterd silhouet. Enigszins sceptisch ( tot nu toe heeft geen enkel product in deze zone wat positiefs aangericht), begin ik de behandeling met het opmeten van de “kritieke zones en foto’s te nemen van mijn bovenbenen en billen (deze bespaar ik jullie).

De zogeheten 0 meting is een feit…..

Dapper smeer ik twee keer daags de creme op mijn heupen, dijen en billen. S’ochtends na het douchen en s’avonds voor het slapen gaan. De licht groene  crème is makkelijk smeerbaar, licht van textuur, niet vettig en heeft een prettige frisse geur. Het trekt op zich snel in. Toch heb ik moeite om een nauwsluitende broek over de huid heen te krijgen. Het gaat wat stroef omdat nog niet alle crème ingetrokken is. ’s Avonds heb ik dat probleem niet, dan trek ik een ruime pyama.

‘Ik ben op mijn buik 1 cm kwijt ben, op mijn bilpartij een 0,5 cm en op mijn bovenbenen ook 0,5 cm!’

Sabine concludeert:

Mijn huid is na een paar dagen smeren al beduidend zachter en steviger. Of de cellulite nou echt minder is, betwijfel ik. Het silhouet is op het oog beter geworden. Meten leert mij ( na een maand gebruiken) dat ik op mijn buik 1 cm kwijt ben, op mijn bilpartij een 0,5 cm en op mijn bovenbenen ook een 0,5 cm. Het doet dus blijkbaar echt wat! Ik ben namelijk in de tussentijd niet anders gaan leven ( niet gaan dieten of extra sporten).

Volgens mij gaat de cellulite  nooit echt weg, maar de Cellu Destock heeft dus wel degelijk een verbetering bewerkstelligd! Ik ga Vichy Cellu Destock zeker nog een keer halen. Kijken of de verbetering doorzet!

Handig om te weten: Vichy Cellu Destock is verkrijgbaar bij de apotheek.’

Lees ook