De inspiraties lijken onuitputtelijk als het om nagellak gaat, nog meer in namen dan in kleuren, want zeg nou zelf hoeveel kleuren kun je uiteindelijk verzinnen? oke, we horen het al, de nagelfreaks roeren zich nu onzichtbaar en kwetteren dat je wel honderden verschillende nuances van alleen al korenblauw kunt maken.

00:58 - 00:35
luistertijd 00:58 - leestijd 00:35

De inspiraties lijken onuitputtelijk als het om nagellak gaat, nog meer in namen dan in kleuren, want zeg nou zelf hoeveel kleuren kun je uiteindelijk verzinnen? oke, we horen het al, de nagelfreaks roeren zich nu onzichtbaar en kwetteren dat je wel honderden verschillende nuances van alleen al korenblauw kunt maken. Haha..

OPI doet nu al voor de komende winter de harten sneller slaan met een op de cinema geinspireerd thema dat volgens de Franse Vogue de naam Burlesque draagt. Zoiets als frivool en een beetje hoerig jaren’20. We beschouwen de foto en zien vooral veel glitter in antieke soms wat vergrijsde tinten, 12 stuks, van roze en paarse tinten tot groenen en gouden. Volgens de Voque is er ook serieus een film aangekoppeld – of net andersom – een nagellakje aan een film die dezelfde titel draagt. We zijn benieuwd!

Meer nagellak nieuws lees je hier!

Lees ook