Make-up Nagels

OPI deze winter op burlesque toer

opi winter 2010De inspiraties lijken onuitputtelijk als het om nagellak gaat, nog meer in namen dan in kleuren, want zeg nou zelf hoeveel kleuren kun je uiteindelijk verzinnen? oke, we horen het al, de nagelfreaks roeren zich nu onzichtbaar en kwetteren dat je wel honderden verschillende nuances van alleen al korenblauw kunt maken. Haha..

OPI doet nu al voor de komende winter de harten sneller slaan met een op de cinema geinspireerd thema dat volgens de Franse Vogue de naam Burlesque draagt. Zoiets als frivool en een beetje hoerig jaren’20. We beschouwen de foto en zien vooral veel glitter in antieke soms wat vergrijsde tinten, 12 stuks, van roze en paarse tinten tot groenen en gouden. Volgens de Voque is er ook serieus een film aangekoppeld – of net andersom – een nagellakje aan een film die dezelfde titel draagt. We zijn benieuwd!

Meer nagellak nieuws lees je hier!

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

9 reacties

  • Nee hoor, deze foto’s zijn helemaal niet door OPI beschikbaar gesteld, sterker nog, OPI heeft verschillende belangrijke bloggers wereldwijd gemaand de afbeeldingen te verwijderen omdat ze nog niet gepubliceerd mochten worden.

    Het watermerk staat er wel degelijk, schuin rechtsonder op alle dopjes en ook nog op de flesjes zelf, misschien een leesbrilletje???

  • ik zie ook geen watermerk. Dit lijken gewoon de foto’s die door OPI beschikbaar gesteld zijn. Je kunt ze dus inderdaad op een andere site tegengekomen zijn.

  • Ja, dat heb ik inderdaad gelezen, maar deze foto’s komen van een Zweedse website, http://www.pssion.se, dat staat in hele kleine letters op de dopjes van de flesjes. Ik heb afgelopen week het orginele artikel gezien nl.

  • Mag ik zeggen dat ik het een beetje jammer vind dat je niet meld wie de bron is van deze informatie, zeker omdat de bij afbeelding een watermerk van een andere website te zien is.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.