Op basis van een rapport, uitgegeven door Milieu-departement van California (2009), blijkt dat biljoenen lege flesjes water een serieus milieu probleem veroorzaken.

02:36 - 01:33
luistertijd 02:36 - leestijd 01:33

Op basis van een rapport, uitgegeven door Milieu-departement van California (2009), blijkt dat biljoenen lege flesjes water een serieus milieu probleem veroorzaken. Alleen al in de staat California zorgen 1 miljoen lege plastic flesjes voor een mega-afvalberg.

Niet alleen voor het afval maar ook, omdat het beter is voor ieders lichaam, stelt dr. Murad voor om het benodigde water te eten door voeding tot je te nemen met een hoge dosering gestructureerd water zoals in vers fruit en rauwe groenten. Niet alleen helpt deze voeding je lichaam het vocht beter vast te houden in de cellen, maar geeft ook een zeer belangrijke boost aan anti-oxidanten, verziet in vezels en andere voedingswaarden. Door vast te houden aan een water-rijk voedingspatroon zal iemand het meeste water dat je nodig hebt gewoon eten en hier de gehele dag profijt van hebben. Een leuke bijkomstigheid is dat je hiermee dus ook het milieu een handje helpt.

Bespaar op water en plastic, eet fruit

Naarmate de wereld om ons heen verder veranderd, zullen wij ook onze levensstijl hierop moeten aanpassen. Als we het behoud van de planeet centraal stellen, zal dat ook doorvertaald moeten worden naar de manier waarop wij leven, eten en onze huid verzorgen.”, zegt dr. Murad.  “Het simpele feit dat je één plastic flesje water vervangt voor een appel of een schaaltje druiven, zal leiden tot een gezonder lichaam én een betere leefomgeving. Die acht glazen water per dag zijn namelijk nooit wetenschappelijk bewezen.”

Wanneer de waterhuishouding in ons lichaam op deze manier wordt bekeken, zal tevens de gezondheid van de cellen worden geoptimaliseerd. Daarmee functioneert het lichaam beter en zal huidveroudering langer tegen worden gegaan. Door gezonde voeding wordt het lekken van de cellen tegen gegaan. Dr. Murad heeft na jarenlang onderzoek ontdekt dat dit de nummer 1 oorzaak is van huidveroudering. Hij heeft dit de wetenschap van Cellulair Water® genoemd. Naast de aanpassing in voeding adviseert hij ook te werken aan het verminderen van stress en meer leuke dingen te doen,en goede huidverzorging te gebruiken om zichtbaar jonger te worden!

Tenne cosmetics bv is in Nederland exclusief distributeur van de producten én de filosofie van dr. Murad. Wilt u meer weten over deze nieuwe kijk op voeding en huidverzorging, vraag dan vrijblijvend aanvullende informatie aan. Ons telefoonnummer is 010-2022200 of info@tennecosmetics.com

Lees ook