Heel slim van Dior, want die trilborstels van eerder genoemde merken waren natuurlijk al erg leuk en voor de meeste vrouwen ook zeker werkzaam, maar je moest nog altijd zelf de strijkende bewegingen maken door de wimpers heen.

01:16 - 00:45
luistertijd 01:16 - leestijd 00:45

Heel slim van Dior, want die trilborstels van eerder genoemde merken waren natuurlijk al erg leuk en voor de meeste vrouwen ook zeker werkzaam, maar je moest nog altijd zelf de strijkende bewegingen maken door de wimpers heen. Met de zelfdraaiende borstel van Dior zou dit niet meer nodig zijn: je zet de borstel tegen de wimper aan en hij geeft zelf de gehele haar een laagje mascara.

Wij hebben hem momenteel nog niet uitgeprobeerd (ivm. meivakanties), maar zullen dat zeker snel doen. We vragen ons namelijk af of de substantie door de draaiende borstel er uiteindelijk toch ook niet ongezien weer af wordt geveegd. De mascara is vanaf augustus te koop. Volgens een bericht in de Telegraaf wordt het product door de beautypers al doodgeknuffeld. Maar, zo wordt ook gewaarschuwd: het is een vol product dat veel substantie afgeeft. Wie daar niet van houdt, zou de borstel moeten afvegen, en tsja, da’s natuurlijk weer zonde.

Heb jij de trilmascara’s van Lancome en Estee lauder al eens geprobeerd?

Lees ook:

Lees ook